Cardano prijs stijgt
Cardano

Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?

Cardano (ADA) werd zwaar getroffen door de recente marktcorrectie. Terwijl Bitcoin (BTC) ongeveer 14% daalde, verloor ADA maar liefst 40% ten opzichte van zijn piek in maart. Ondanks deze forse terugval voorspelt de bekende crypto-analist Ali Martinez dat de koers van Cardano binnenkort flink zal stijgen.

Een prijsstijging van 75 procent?

Martinez verwacht dat ADA binnenkort een stijging van 75% kan meemaken. Hij baseert deze voorspelling op de MVRV-ratio (Market Value to Realized Value), die momenteel ver onder de -22% ligt. Deze ratio wordt gebruikt in de technische analyse om de marktwaarde van een digitale asset te vergelijken met de gerealiseerde waarde, wat helpt bij het bepalen of een activum over- of ondergewaardeerd is.

De laatste keer dat ADA zo ondergewaardeerd was, was in juni 2023. In de daaropvolgende maand steeg ADA met 75%. Op basis van deze historische gegevens voorspelt Martinez dat ADA een vergelijkbare prestatie zou kunnen leveren, met een marktprijs die $0,80 zou kunnen bereiken. Dit zou de hoogste waardering van het jaar betekenen.

Lange termijn verwachtingen voor Cardano

De voorspelling van Ali gaat over de kortetermijnverwachtingen voor de ADA-prijs. Echter, een team van Britse marktanalisten suggereert dat het nog een tijd zal duren voordat Cardano zijn oude all-time high (ATH) weer bereikt.

Volgens hun analyse zou ADA pas in 2030 een waarde van $3,50 bereiken, wat neerkomt op een stijging van ongeveer 630% ten opzichte van de huidige koers.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Oprichter van het Cardano-netwerk suggereert samenwerking met Bitcoin Cash
Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Bitboy: Schikking tussen Ripple en SEC nabij – Verwacht enorme prijsstijging voor XRP