Nieuws, Trending

Wyoming wil landrecords op Blockchain zettenWyoming, één van de staten in de Verenigde Staten (VS), heeft zijn interesse in de blockchain laten zien door een nieuwe samenwerking met online-verkoper Overstock die zich richt op landrecords. Hiermee willen zij landrecords via de Blockchain opslaan.


Memorandum van overeenstemming

Samen hebben de bedrijven Teton County en Medici Land Governance (een dochteronderneming van Overstock) een memorandum van overeenstemming ondertekend. Hierin zijn hun gezamenlijke voornemens vastgelegd. Door het ondertekenen van deze overeenstemming zal er getracht worden om volgend jaar een op de blockchain-gebaseerd systeem wordt uitgerold waarmee landrecords kunnen worden opgeslagen en opgezocht.


Trots

Teton County is er trots op dat Wyoming het initiatief neemt om dit systeem te ontwikkelen. Hiermee zijn zij in de VS de eerste en dit is een goede stap in de adoptie van de blockchain-technologie.Blockchain adoptie neemt toe

Deze ontwikkeling is een goed teken voor de adoptie van de blockchain-technologie. Ook is het zeker niet de eerste ontwikkeling die hier gebruik van maakt. Blockchain wordt wereldwijd steeds populairder.

Zo ook in de staat Wyoming. Steeds meer blockchain-startups beginnen hier. De voormalig topman van Morgan Stanley is het hier mee eens en prees zelfs het besluit van de wetgevers om het gebruik van blockchain op staatsniveau verder uit te breiden.