Ripple

XRP ziet hoogste procentuele waardestijging sinds 3 maanden

De prijs van Ripple’s XRP-token heeft een significante prijsstijging gezien. Zo is de waarde van één XRP met ruim 4.8% gestegen op het moment dat dit artikel is geplaatst. Hiermee ziet de cryptomunt de hoogste procentuele waardestijging sinds 3 maanden tijd.


Vergroten efficiëntie

Ripple heeft grote inspanningen geleverd om de efficiëntie van haar op de blockchain gebaseerde producten te vergroten. Deze inspanningen lijken zich langzamerhand ook uit te betalen: steeds meer bedrijven sluiten zich aan op één van Ripple’s producten. Toch zijn er nog een paar kanttekeningen, zoals dat de crypto-markt in zijn geheel nog regulatie mist.


Afnemende Bitcoin dominantie

Toch zijn verschillende handelsanalisten van mening dat er een bullish signaal wordt afgegeven op de Bitcoin grafiek. Alhoewel de Bitcoin dominantie langzaam en gedeeltelijk afneemt ligt deze nog steeds op een hoog niveau. Dit beïnvloed de altcoins dan ook momenteel nadelig.

Toch zegt dit dat altcoins, en hiermee dus ook Ripple’s XRP, flink zou kunnen stijgen in het geval van positieve sentimenten ten aanzien van de cryptomarkten.