Ripple Nieuws

XRP-rechtszaak: gaat Ripple voor een schikking?

De nieuwste wending in de lopende XRP-rechtszaak wijst er mogelijk op dat de Ripple en de SEC een schikking gaan treffen.


Ripple dient verzegelingsmotie in

De advocaat van Brad Garlinghouse heeft een verzoek ingediend om bewijsstukken te verzegelen als onderdeel van een geschil over deliberatieve procesprivileges. Deze omvatten delen van de depositie-transcriptie van de voormalig SEC directeur William Hinman, die een van de meest belangrijke documenten waren voor Ripple om de rechtszaak te winnen.

Deze nieuwe ontwikkeling zou kunnen wijzen op een mogelijke schikking tussen Ripple en de SEC. Ripple heeft ingestemd om bewijsstukken onder verzegeling in te dienen, zodat de genoemde SEC-functionarissen niet meer openbare onderzoeken hoeven te ondergaan.


Ripple’s XRP token in de lift

Het feit dat er mogelijk een schikking aan zit te komen is goed nieuws voor XRP investeerders. De enorm lang durende rechtszaak, die als zwaard boven het hoofd boven Ripple hangt, zal dan eindelijk afgehandeld zijn. Ripple investeerders verwachten dat wanneer deze zaak eindelijk afgehandeld is er eindelijk weer naar voren gekeken kan worden. Dit zou de prijs van de XRP token ten goede moeten komen.

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,893. Dat betekent dat de Ripple koers in de afgelopen 24 uur met zo’n 5 procent is gestegne.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten