Exchange Nieuws

Exchange Nieuws

Newsbit 11-04-2022 10:43u leestijd 4 - 5 min

YoBit lanceert DeFi-Farming functie met een geweldig rendement

De introductie van gedecentraliseerde financiën (DeFi) heeft wereldwijd een nieuwe speelplaats voor de crypto-sector gecreëerd. Als gevolg hiervan is er meer acceptatie van digitale activa in verschillende mainstreams en een toename van het bewustzijn voor virtuele valuta. YoBit speelt hier een cruciale rol, door gebruikers verschillende digitale middelen aan te bieden.


Wat is YoBit?

YoBit is een cryptocurrency exchange dat opereert in Panama. YoBit is opgericht in 2014 en is daarmee één van de oudste crypto exchanges ter wereld.

Yobit heeft een zeer groot aanbod van tokens. De YoBit exchange ondersteund namelijk 497 cryptocurrencies en tokens en biedt een enorm aantal van 8.575 crypto-paren aan. In tegenstelling tot veel andere crypto exchanges, faciliteert YoBit ook de handel in fiat -cryptocurrency-handelsparen. Verder is Yobit zeer gefocust op het bieden van anonimiteit aan haar investeerders. In tegenstelling tot veel crypto exchanges hoef je op YoBit geen KYC en AML- verificatieprocessen te doorlopen om toegang te krijgen tot de cryptomartk


Introductie over YoBit DeFi

YoBit is dieper in de DeFi-wereld gestapt door de lancering van zijn nieuwste product: YoFarm. Met YoFarm heeft de crypto exchange DeFi-pools gelanceerd. YoFarm laat beleggers via deze pools een hoog rendement behalen, maar met aanzienlijk lagere risico’s dan bij de reguliere crypto-handel.

Beleggers kunnen verschillende digitale activa’s in liquiditeitspools plaatsen. Hier ontvangen zij vervolgens op dagelijkse basis beloningen voor. Met het YoFarm-programma kunnen beleggers tot wel 1,465% op jaarbasis ontvangen. Hiermee biedt dit programma één van de hoogste beloningen die de sector momenteel te bieden heeft.


Introductie over YoBit DeFi

YoBit is dieper in de DeFi-wereld gestapt door de lancering van zijn nieuwste product: YoFarm. Met YoFarm heeft de crypto exchange DeFi-pools gelanceerd. YoFarm laat beleggers via deze pools een hoog rendement behalen, maar met aanzienlijk lagere risico’s dan bij de reguliere crypto-handel.

Beleggers kunnen verschillende digitale activa’s in liquiditeitspools plaatsen. Hier ontvangen zij vervolgens op dagelijkse basis beloningen voor. Met het YoFarm-programma kunnen beleggers tot wel 1,465% op jaarbasis ontvangen. Hiermee biedt dit programma één van de hoogste beloningen die de sector momenteel te bieden heeft.


Yobit.net: Hoe maak je een account aan?

Het aanmaken van een account op de cryptocurrency exchange van YoBit is vrij eenvoudig. Door op de hoofdpagina van de YoBit-website op ‘Login’ te klikken, komt er een inlogscherm tevoorschijn. Wanneer je nog geen account hebt, kun je hier op ‘Have no account? Register’ klikken. Wanneer je hier op klikt kom je op onderstaand scherm uit.

Op zichzelf spreekt dit voor zich. Het kopje ‘Login’ is de gebruikersnaam. Deze gebruik je om nadat het account is aangemaakt in te loggen op de YoBit-exchange. Vul onder het kopje ‘Emailadres’ de door jou gekozen e-mail uit die je graag zou willen gebruiken.

Onder het kopje ‘Your Password’ kies je een wachtwoord uit. Om dit wachtwoord veiliger te maken, kun je gebruik maken van speciale tekens als $#@, van hoofdletters en van cijfers.

Vervolgens wordt in het kopje ‘Password Confirmation’ gevraagd om het wachtwoord nog een keer in te voeren.

Vervolgens wordt gevraagd om de rode letter of cijfer in te voeren in het laatste vakje. Dit bewijst dat jij geen robot bent.

Door op de blauwe knop te drukken bevestig jij jouw inschrijving. Vervolgens kun je inloggen.

Om jouw nieuwe account zo goed mogelijk te beveiligen, is 2FA, of twee-factor-authenticatie, een goede optie. De optie 2FA maakt het noodzakelijk om bij iedere login een code te mee te sturen, die door een app zoals Google Authenticator, gecreëerd wordt. Deze code ververst iedere 30 seconde automatisch binnen de smartphone-app. Hierdoor hebben hackers bij een eventuele hack ook toegang nodig tot jouw smartphone. Dit maakt jouw nieuwe account vele malen veiliger.

Vervolgens kun je beginnen met het storten van fiat-valuta’s óf cryptocurrencies die je wellicht al bezit naar YoBit. In het hoofdmenu kun je navigeren naar het kopje ‘Wallets’. Door hier op te klikken kom je op onderstaand scherm uit.

Door onder het kopje ‘Deposit’ op het plusje te drukken, zie je jouw deposit adres. Hieronder zie je hier een voorbeeld van. (Maak hier geen geld naar over, het is slechts een voorbeeld).

Ook kun je zoals in deze afbeelding te zien is, fondsen storten via MetaMask. Wanneer jij dit wil, klik je hier op de oranje knop met de tekst ‘MetaMask’ erin. Vervolgens kun je de hoeveelheid invullen van de door jou gekozen cryptocurrency die je op het platform wil storten.


Yobit DeFi: Hoe start je?

Wil je starten met je geld stoppen in een YoBit DeFi liquidity pool? Dan moet je de volgende stappen ondernemen:

Stap 1: Ben je al gebruiker van YoBit? log dan in op je YoBit account. Heb je nog geen account aangemaakt, doe dit dan eerst.

Stap 2: Ben je ingelogd? Navigeer dan naar ‘YoFarm’ op je dashboard. Hier zie je de actieve farming pools.

Stap 3: Als je besloten hebt in welk handelspaar je jouw liquiditeit wilt vergrendelen, moet je op het oranje gekleurde pictogram genaamd ‘Farm’ drukken. Dit liedt je naar een interface waar je liquiditeit kunt toevoegen of verwijderen. Let wel, je moet eerst geld in je YoBit-wallet hebben om deel te nemen aan het YoFarm-programma.

Stap 4: Wil je het YoFarm-programma verlaten? Klik dan eenvoudig weg op ‘Get my $$$’ en volg de instructies op.

Er zijn drie strategieën van DeFi farming. Deze drie strategieën kunnen we indelen in drie categorieën, namelijk:

  1. Weinig risico – Houdt het risico zo laag mogelijk met stabiele handelsparen zoals de YO/BTC pool of de SHIBA/WSHIBA pool.
  2. Gemiddeld risico – Hanteer een gemiddeld risico met bekende handelsparen zoals de BTC/USDT pool, de FLOKI/USDT pool of de TONCOIN-BTC pool.
  3. Hoog risico – Je kunt er ook voor kiezen om een hoog risico te nemen. Dit doe je door je geld te stoppen in volatiele handelsparen zoals: de SIMON/BTC pool, de SPITZ/BTC pool of de YOFARM/BTC pool.

YoBit.net Reviews

Al met al is YoBit wereldwijd één van de meest betrouwbare cryptocurrency exchanges op de crypto-markt. Op Blockonmi scoort YoBit een 8.2 van de 10. Op CryptoWisser scoort YoBit 3.57 van de 5 sterren.

Hun Defi-platform biedt een zeer interessante mogelijkheid om passief inkomen te genereren. Wil jij meer weten over YoBit en Yield Farming? Klik dan op deze YouTube-link.


Conclusie

Steeds vaker wordt de combinatie van centralisatie- en decentralisatiefuncties, producten en diensten aangeboden. Diverse AMM-protocollen en andere op smart contracts gerichte platforms doen het, maar op een betere manier.

Alle producten die YoBit en andere exchanges inzetten, zorgen uiteindelijk voor meer concurrentie, waarvan de meeste zijn ontworpen om alle gebruikers ten goede te komen.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten