Altcoin Nieuws, Cardano Nieuws

Zal Cardano spoedig de 3 dollar grens doorbreken?

De positiviteit in de cryptomarkt is weer helemaal terug. Bitcoin heeft vannacht namelijk de cruciale weerstand van $50.000 overschreden. Echter is het Cardano die de laatste tijd de meeste aandacht trekt.


Het sentiment rondom Cardano is enorm Bullish

Ook vandaag is ADA één van de best presterende cryptomunten. De Cardano koers is in de afgelopen 24 uur tijd namelijk met bijna 10 procent gestegen tot een nieuwe recordhoogte van $2,85. Door deze prijsstijging ligt de market cap van de munt nu $10 miljard hoger dan die van de Binance Coin.

Nu Cardano zich op zijn hoogste punt ooit bevindt is iedereen gefocust op de psychologische $3 grens. Als ook deze doorbroken wordt lijkt de koers nog een stuk verder te kunnen stijgen.

Dataprovider Santiment schrijft dat het goed mogelijk is dat ADA spoedig deze grens zal doorbreken, aangezien het sentiment uitermate positief is bij beleggers. Santiment schrijft:

“Het aantal vermeldingen op social media met de #Cardano en $ADA zijn explosief gestegen sinds de nieuwe AllTimeHigh. De euforische stemming zal een grote rol spelen bij het al dan niet bereiken van de $3.”

Cardano is populairder dan ooit – Bron: Santiment

Veel investeerders kijken met smart uit naar de aanstaande Alonzo hard fork die gepland staat voor 12 september. Deze hard fork zal de langverwachte smart contract functionaliteit introduceren in de Cardano blockchain. Dit zal de capaciteit van het netwerk exponentieel vergroten op het gebied van hosting van DeFi, NFT’s en andere soortgelijke projecten.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten