Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Altcoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

Zo kan de Shiba Inu prijs tot boven de $0,10 stijgen

In een poging om de Shiba Inu prijs te vergroten, heeft het team, samen met de SHIB-community, verschillende initiatieven bedacht om het totale aanbod SHIB tokens te verminderen. Ondanks deze gezamenlijke inspanningen die hebben geleid tot het burnen van bijna 259 miljard SHIB tokens, is de cryptocurrency nog ver verwijderd van $0,10.  


Een reverse stock split

Interessant is dat verschillende experts van mening zijn dat het huidige burnmechanisme om de totale voorraad te verminderen onvoldoende is om de waarde van de token echt flink te verhogen.

Onderzoeksjournalist Will Ashworth heeft gesuggereerd dat het team een ‘reverse stock split’ voor SHIB zou moeten implementeren. Op deze manier kan de prijs van het token volgens Ashworth veel sterker stijgen. Volgens Ashworth zou het gebruik van de reverse stock split-strategie op Shiba Inu het totale aanbod met meer dan 50% verminderen. 

Een reverse stock split is het samenvoegen van aandelen, het is het tegenovergestelde van een aandelensplitsing. Door een reverse stock split wordt het volume van de uitstaande aandelen kleiner en daardoor de prijs per aandeel hoger.

Het team achter het project kan ervoor kiezen om het aanbod te delen door tien. Hierbij zal één nieuwe SHIB token tien oude SHIB tokens vervangen. Zo zal het totale aanbod van SHIB drastisch verminderen. 


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De community is klaar om het aanbod van tokens te verminderen

De Shiba Inu community heeft zich al flink ingespannen om de waarde van de tokens te verhogen. Dit doet de community door SHIB tokens te burnen (vernietigen). Het bedrijf Bigger Entertainment is één van de grootste SHIB burner. Het bedrijf heeft al meer dan 10 miljard SHIB tokens vernietigd via zijn eigen burnprogramma. 

In een poging om deel te nemen aan het SHIB-burnprogramma, riep Bigger Entertainment leden van de SHIBArmy op om kaartjes te kopen voor een aantal van haar evenementen. Een percentage van de winst van het bedrijf wordt omgezet in SHIB en naar een dode-wallet gestuurd. De massale vernietiging van tokens heeft er echter nog niet voor gezorgd dat de Shiba Inu koers is gestegen.

Het hielp al helemaal niet dat Bigger Entertainment vorige week aankondigde te stoppen met het burnen van SHIB tokens. Bigger Entertainment beloofde echter wel een nieuwe SHIB-burnstrategie te ontwikkelen. 

Nu het burn-programma van SHIB is stopgezet door Bigger Entertainment, moet het Shiba Inu-team betere strategieën ontwikkelen om het totale aanbod van SHIB te verminderen. 

De conclusie is dus dat alleen wanneer het aantal SHIB tokens flink slinkt de prijs ooit zou kunnen stijgen tot $0,10. Dit kan gebeuren door het burnen van tokens, of het door een reverse stock split.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten