Ripple, xrp
Ripple

Zo kan een investering van $1000 in XRP jou miljonair maken

De afgelopen maanden zijn niet erg winstgevend geweest voor XRP investeerders. Echter, met wat geduld zouden beleggers nog steeds enorme winsten kunnen boeken. Analisten van de crypto-exchange Changelly hebben onderzoek gedaan of en zo ja wanneer, een investering van $1.000 in XRP iemand tot miljonair kan maken.

Hoe snel kan je miljonair zijn?

Om via een investering in XRP miljonair te worden, is een uitzonderlijke waardestijging noodzakelijk. Met de huidige koers van $0,52 dient de waarde van XRP met een indrukwekkende 100.000% te stijgen, wat zou betekenen dat de koers naar $520 moet klimmen. Changelly’s analisten voorspellen dat het tot het jaar 2050 kan duren voordat XRP een dergelijke koerswaardering bereikt. Dit impliceert dat investeerders zeker 26 jaar moeten wachten tot ze miljonair zijn.

Door substantieel meer te investeren, zoals een bedrag van $25.000, suggereren de analisten van Changelly dat de reis naar miljonair zijn aanzienlijk sneller kan verlopen. Een dergelijke investering zou realistisch gezien al in 2033 kunnen resulteren in het bereiken van de miljonairsstatus, waarmee de tijd tot het realiseren van deze aanzienlijke financiële mijlpaal tot slechts negen jaar gereduceerd wordt.

Ripple rechtszaak als katalysator

Verschillende factoren kunnen fungeren als een katalysator voor de koers van XRP. Een sleutelfactor is de uitkomst van de juridische strijd tussen Ripple en de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Deze rechtszaak is al jarenlang een belemmering voor XRP, waardoor het de all-time high (ATH) die het in 2018 bereikte, niet heeft kunnen overtreffen. Een positieve uitkomst in deze juridische strijd heeft het potentieel om XRP naar ongekende hoogten te stuwen.

Groot deel XRP beleggers staat op winst

Recent onthulde on-chain data laat zien dat, ondanks een recente koersdaling, bijna 80% van de XRP munten nog steeds met winst wordt vastgehouden. Dit weerspiegelt vergelijkbare positieve trends die ook bij Bitcoin (BTC) en Ethereum (ETH) worden waargenomen.

Deze gegevens duiden erop dat, ondanks de bear market in 2022, veel beleggers hun investeringen in waarde zien stijgen. Toch kan deze wijdverspreide winstgevendheid potentieel leiden tot verhoogde verkoopdruk in de nabije toekomst, wat een remmend effect kan hebben op mogelijke koersstijgingen van XRP op korte termijn.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht XRP of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Ripple nieuws

Ripple gaat samenwerken met Silicon Valley bedrijf
Crypto analisten: Ripple (XRP) is klaar voor een Enorme prijsstijging
Ripple veroorzaakt onrust met enorme XRP-transacties ter waarde van $217 miljoen
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Waarom stijgt de Bitcoin koers tot boven de $53.000?
Crypto analist: Dogecoin koers kan 11.500% stijgen