Nieuws, Trending

Zwitserse fabrikant van luxueuze horloges komt met horloge met ingebouwde crypto-walletHet luxe Zwitserse horlogemerk A. Favre & Fils heeft een handgemaakte horloge ontwikkelt waar een cryptocurrency-wallet ingebouwd zit.


A. Favre & Fils

Het bedrijf A. Favre & Fils is een Zwitserse fabrikant van luxueuze horloges.
In veel modellen van hun horloges zit bijvoorbeeld 18 karaat goud verwerkt. Verder is het bedrijf in Carouge, gemeente Genève, Zwitserland gevestigd.


Hardware Wallet ingebouwd

Nu heeft het bedrijf aangekondigd dat het een cold storage cryptocurrency wallet hebben ingebouwd in één van hun nieuwe modellen. In een verklaring liet het bedrijf weten dat dit zijn eerste horloge is die is ontwikkeld met het idee om de crypto-community te helpen.Niet goedkoop

Het nieuwe horloge zal echter niet goedkoop zijn. Naar verwachting zal het uurwerk tussen de €90.000 en €130.000 gaan kosten. Echter biedt het horloge de ultieme dataveiligheid en privacybescherming, aldus het bedrijf.


Meegaan in de tijd

Volgens het bedrijf is het noodzakelijk om mee te gaan in de tijd door relevante functies toe te voegen aan de producten. Met deze reden in het achterhoofd is het nieuwe model ontwikkelt.