Ripple Nieuws

2773 nieuwe XRP-adressen gemaakt in één dag

Ripple’s XRP token blijft goed presteren en koppelt zich langzaam los van de rest van de cryptomarkt. Tegelijkertijd bereikte het aantal nieuwe adressen het hoogste punt in drie maanden. Dit alles is goed nieuws voor XRP investeerders

XRP prijs is hersteld tot $0,52 door een milde ontkoppeling van de rest van de cryptovaluta“, tweette Santiment. “De netwerkgroei was de hoogste in drie maanden, met meer dan 2.773 nieuwe XRP-adressen.”

Het is de hoogste 24-uurs groei voor het netwerk sinds 2 juli.

Nieuwe XRP adressen- Bron: Santiment

XRP is de cryptomunt die een prachtige winst overhoudt in de afgelopen zeven dagen. De munt is namelijk in een week tijd met meer dan 13 procent gestegen. Dit terwijl andere grote cryptomunten als Bitcoin en Ethereum slechts een kleine wekelijkse winst van 2 procent boeken. Het is dan ook niet gek dat Ripple’s XRP token steeds meer belangstelling van beleggers heeft gekregen.

Bovendien heeft het ook de steun gekregen van de populaire crypto-ondernemer en voormalig Amerikaans congreskandidaat David Gokhstein. Volgens de oprichter van de Gokhstein-media is “XRP waarschijnlijk het enige legitieme bezit dat het goed doet momenteel.”

Het sentiment rond het actief wordt daarnaast steeds positiever omdat XRP-aanhangers verwachten dat Ripple de strijd tegen de SEC gaat winnen.

Ripple nieuws

30 november een cruciale datum in de Ripple versus SEC rechtszaak
Advocaat Ripple: SEC heeft XRP niet bestempeld als een effect
Ripple Labs overweegt om bepaalde bedrijven uit FTX-imperium te kopen
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Cathie Wood: Bitcoin gaat prijs van 1 miljoen dollar bereiken

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten