ripple, xrp, donker
Ripple

2773 nieuwe XRP-adressen gemaakt in één dag

Ripple’s XRP token blijft goed presteren en koppelt zich langzaam los van de rest van de cryptomarkt. Tegelijkertijd bereikte het aantal nieuwe adressen het hoogste punt in drie maanden. Dit alles is goed nieuws voor XRP investeerders

XRP prijs is hersteld tot $0,52 door een milde ontkoppeling van de rest van de cryptovaluta“, tweette Santiment. “De netwerkgroei was de hoogste in drie maanden, met meer dan 2.773 nieuwe XRP-adressen.”

Het is de hoogste 24-uurs groei voor het netwerk sinds 2 juli.

Nieuwe XRP adressen- Bron: Santiment

XRP is de cryptomunt die een prachtige winst overhoudt in de afgelopen zeven dagen. De munt is namelijk in een week tijd met meer dan 13 procent gestegen. Dit terwijl andere grote cryptomunten als Bitcoin en Ethereum slechts een kleine wekelijkse winst van 2 procent boeken. Het is dan ook niet gek dat Ripple’s XRP token steeds meer belangstelling van beleggers heeft gekregen.

Bovendien heeft het ook de steun gekregen van de populaire crypto-ondernemer en voormalig Amerikaans congreskandidaat David Gokhstein. Volgens de oprichter van de Gokhstein-media is “XRP waarschijnlijk het enige legitieme bezit dat het goed doet momenteel.”

Het sentiment rond het actief wordt daarnaast steeds positiever omdat XRP-aanhangers verwachten dat Ripple de strijd tegen de SEC gaat winnen.

Ripple nieuws

Forbes-journalisten beweren dat Ripple (XRP) nutteloos is
Ripple prijsvoorspelling: Analist voorziet stijging XRP naar 6 dollar
Mastercard prijst successen van Ripple in Latijns Amerika
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Cathie Wood: Bitcoin koers hard op weg naar $1,5 miljoen
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?