Ripple Nieuws

286 miljoen XRP verplaatst door verschillende exchanges

Ripple heeft samen met verschillende ODL platforms en grote Zuid-Koreaanse exchanges bijna 286 miljoen XRP-tokens verplaatst.


Zes grote transacties

Volgens blockchain tracker Whale Alert is er de afgelopen dag maar liefst 285,9 miljoen XRP verplaatst. Dit is gedaan door Ripple, enkele van zijn ODL platforms en grote crypto valuta exchanges in Zuid-Korea.

Volgens de gegevens van Whale Alert zijn er zes grote transacties uitgevoerd ter waarde van iets meer dan 200 miljoen XRP-tokens uitgevoerd. De grootste transfer bedroeg 100 miljoen tokens. Deze is gedaan door de Zuid-Koreaanse exchange Bithumb en was tussen zijn interne wallets.

Ook Ripple en enkele van zijn OAO-corridors waren betrokken bij verschillende grote transacties. In totaal zijn 20 miljoen XRP’s verzonden van Ripple’s RL18-VN wallet naar de Coins.ph exchange in de Filippijnen. Deze wallet wordt vaak gebruikt om crypto naar ODL-platforms, exchanges of financiële instellingen te sturen.

Een andere Ripple ODL-partner, de Mexicaanse exchange Bitso, verplaatste ook 19.800.000 XRP tussen zijn interne wallets. Daarnaast heeft het ook 20 miljoen XRP ontvangen van Bittrex.

De in de VS gevestigde exchange Bittrex heeft ook 20 miljoen XRP verplaatst naar het in de EU gevestigde platform Bitstamp.


Overige transfers

Naast bovengenoemde exchanges hebben ook de Zuid-Koreaanse Coinone en FTX XRP verplaatst. FTX verplaatste 13.618.010 XRP naar HitBTC.

Het totale bedrag aan XRP dat in deze acht transacties is verzonden, staat gelijk aan $231.757.792. XRP is op het moment $0,8106 waard volgens gegevens van CoinMarketCap.


Nog een exchange die XRP gaat verwijderen

Terwijl de juridische strijd tussen de SEC en Ripple voortduurt, heeft het Canadese crypto handelsplatform Bitbuy aangekondigd dat het van plan is de munt van zijn asset lijst te verwijderen.

De exchange kreeg eerder deze maand toestemming van de regelgevende instantie om als een volledig geregistreerde dealer te werken. De vertegenwoordigers stellen dat ze de internationale regels moeten volgen met betrekking tot welke crypto assets als securities kunnen worden geclassificeerd.

Volgens de Bitbuy vertegenwoordiger kan de handel in de toekomst worden hervat, mits de regelgeving verandert.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten