crypto stijgt
Altcoin, Worldcoin

3 Cryptomunten die de afgelopen week meer dan 100% zijn gestegen

De cryptomarkt staat bekend om zijn volatiliteit en de daaraan verbonden risico’s. Desondanks biedt het ook kansen voor alerte investeerders om aanzienlijke winsten te behalen.

In de afgelopen week hebben diverse altcoins een opmerkelijke groei doorgemaakt, waarbij sommigen zelfs met meer dan 100% in waarde zijn gestegen. In dit artikel belichten we de drie best presterende cryptomunten van de afgelopen week.

1. JasmyCoin (JASMY)

JasmyCoin (JASMY), een initiatief van Jasmy Inc., zag in oktober 2021 het levenslicht met de ambitie om data te democratiseren. Dit streven wordt gerealiseerd door een unieke combinatie van blockchain- en Internet of Things (IoT)-technologieën.

Het platform biedt een infrastructuur waar gebruikers veilig en met vertrouwen data kunnen benutten. Als een token gebaseerd op het Ethereum-netwerk, faciliteert JASMY betalingen binnen het Jasmy-ecosysteem, waardoor bedrijven met JASMY tokens toegang kunnen verkrijgen tot gebruikersdata.

Binnen slechts een week tijd maakte de token een indrukwekkende sprong van bijna 200% in waarde, waarmee het een plek in de top 100 van cryptomunten op basis van marktkapitalisatie wist te bemachtigen. Na deze spectaculaire stijging ervoer het project een correctie van ongeveer 20%, wat resulteerde in een lichte daling buiten de top 100 op het moment van schrijven.

2. Worldcoin (WLD)

Worldcoin (WLD) heeft recentelijk aanzienlijke media-aandacht gekregen. Op 18 februari maakte het team achter de World App bekend dat de applicatie nu door meer dan 1 miljoen mensen wordt gebruikt, een aanzienlijke stijging ten opzichte van de 100.000 dagelijkse actieve gebruikers in november. Dit markeert een aanzienlijke groei van het platform.

Het project, dat in juli 2023 werd geïnitieerd door OpenAI CEO Sam Altman en Alex Blania, streeft ernaar digitale identiteit privacyvriendelijk te maken. Dit doet het door gebruikers WLD tokens te bieden als beloning voor het registreren van een irisscan.

Met de token die nu zijn all-time high (ATH) bereikt heeft en handelt op $8,42 op het moment van schrijven—bijna vier keer zo hoog als een maand geleden—betreedt Worldcoin ongekend terrein. Deze recente stijging benadrukt de groeiende interesse en het succes van het project in de cryptomarkt.

3. SingularityNet (AGIX)

SingularityNET (AGIX) vormt een gedecentraliseerde marktplaats voor kunstmatige intelligentie (AI), waarbij AGIX fungeert als een multifunctionele token binnen het ecosysteem. Deze token wordt ingezet voor een breed scala aan doeleinden, waaronder transacties, staking en governance binnen SingularityNET.

Het kernidee achter het project is het faciliteren van een open markt voor AI-diensten, gericht op het stimuleren van de ontwikkeling van kunstmatige algemene intelligentie (AGI). Dit platform stelt gebruikers in staat om te interageren met AI-diensten en actief deel te nemen aan het genereren, implementeren, en faciliteren van transacties met AI-agenten. Belangrijk is dat AGIX operationeel is over meerdere blockchain-platformen, met name Ethereum en Cardano (ADA), waardoor het een breed toegankelijke en flexibele optie biedt voor gebruikers en ontwikkelaars.

Op het moment van schrijven noteert het project 26,4% lager dan zijn hoogtepunt, dat het tijdens de bullrun van 2018 bereikte. Desondanks heeft de recente focus op AI en zijn toepassingen SingularityNET weer in de schijnwerpers gezet, wat wijst op een hernieuwde belangstelling en potentieel voor groei in dit innovatieve domein.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Worldcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

BitBoy: Deze 10 cryptomunten kunnen je rijk maken
Analist is razend bullish over deze cryptomunt
Crypto analist voorspelt opleving van kleinere altcoins
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken