Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

91 procent van de Terra investeerders is tot nu toe voor ‘Proposal 1623’

De Terra community stemt op dit moment over de ‘Terra Proposal 1623’. Dit voorstel houdt in dat de blockchain opgesplitst wordt naar in twee verschillende blockchains, namelijk naar Terra Classic, met LUNA Classic tokens, en de nieuwe Terra Blockchain, met LUNA tokens. Eerder leek het dat een groot deel van de community tegen het voorstel zou gaan stemmen, maar dat lijkt nu toch wel anders te liggen.

Volgens Terra Station zijn 90% van de 95,43 miljoen stemmen die momenteel zijn uitgebracht vóór het voorstel. Let wel, deze 95,43 miljoen stemmen zijn ongeveer 25% van de totaal uitgebrachte stemmen. De community heeft nog zeven dagen om te beslissen over het lot van de Terra blockchain.

Terra ontwikkelaars steunen het voorstel

Volgens de oprichter van Terra, Do Kwon, heeft het voorstel brede steun van de bouwers van de blockchain. Een van die bouwers op Terra is het team van Flipside Crypto. Het team sprak onlangs uit dat ze uitkijken naar de mogelijke vernieuwing van Terra:

Het is een gepassioneerde gemeenschap van bouwers, ontwikkelaars, analisten en gebruikers die allemaal werken aan een betere toekomst. We zijn verheugd om te zien dat deze gemeenschap samenkomt in een visie voor Terra 2.0 + dit voorstel ondersteunt.

Het team van Nexus Protocol was het eens met het team van Flipside Crypto. Ze lieten weten dat ze blij zijn dat de Terra-gemeenschap verenigd is en dat Nexus gelooft in de toekomst voor Terra. En ook het team van de groep ‘WhiteWhaleTerra’ is voor het voorstel. Ze zeiden:

“White Whale steunt dit voorstel voor Terra 2.0. We begrijpen dat het onmogelijk is om iedereen blij te maken in deze situatie en het voorstel zal nooit perfect zijn, maar alles bij elkaar genomen zijn we het met de andere bouwers eens dat dit een haalbare weg vooruit is.”

Wat houdt het nieuwe Terra voorstel in?

Het voorstel met de naam ‘Terra Proposal 1623′ is een nieuwe versie van Do Kwon’s eerste suggestie om de Terra Blockchain in twee chains te splitsen. Deze zouden dan naast elkaar bestaan.

Het voorstel suggereert de oprichting van een nieuwe Terra-chain zonder de UST-stablecoin. De nieuwe chain krijgt dan de naam Terra met het LUNA-token. De oude ketting zal Terra Classic heten met Luna Classic (LUNC) token.

De tokens worden vervolgens ge-airdropt en de wallet van TerraForm Labs wordt verwijderd van de whitelist, waardoor de Terra chain volledig eigendom is van de community.

Ondanks dat het volgens Do Kwon en de ontwikkelaars goed nieuws is dat de Terra gemeenschap voor het voorstel lijkt te zijn, lijkt de prijs van LUNA er tot nu toe nog niet goed op te reageren. Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 LUNA token rond de $0,00017. Dat is 10 procent lager dan een dag geleden.

Altcoin nieuws

Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten Dit is waarom de EOS koers omhoog is geschoten
Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam Nieuwe Shiba Inu-game is een hit in Vietnam
Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam Shiba Inu rolt Shiba Eternity-game uit in Vietnam
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten