Shiba Inu, Shib
Shiba inu

Aantal actieve Shiba Inu adressen overschrijdt de 3 miljoen

Het aantal actieve adressen op het Shiba Inu-netwerk heeft een nieuwe piek van 3 miljoen bereikt en blijft toenemen.

Aantal unieke adressen neemt toe

Volgens Glassnode heeft het aantal adressen op het Shiba Inu-netwerk een nieuwe piek bereikt. Het aantal adressen bereikte de 3 miljoen adressen en blijft stijgen. Hetzelfde kan echter niet gezegd worden voor symbolische prijzen.

Sinds het begin van dit jaar is er een stijging van ongeveer 35% in het aantal Shiba Inu adressen. Ondanks de barre marktomstandigheden blijven het aantal adressen gestaag toenemen. Dit suggereert dat de interesse in het netwerk en de asset stabiel is gebleven.

Burn rate van Shiba Inu neemt toe

De burn rate van Shiba Inu, die voorheen bullish was voor de prijs van SHIB, is volgens Shibburn de afgelopen 24 uur met 132% gestegen. Sinds gisteren zijn er ongeveer 43 miljoen SHIB-tokens geburned.

Bovendien zijn het aantal grote transacties op het netwerk met ongeveer 200% gestegen. Analyseprovider IntoTheBlock classificeert grote transacties als transacties van meer dan $100.000.

De concentratie van SHIB-houders lijkt voor 70% te bestaan uit whales. Deze zijn geclassificeerd als adressen die meer dan 1% van het circulerende aanbod bevatten.

De afgelopen 24 uur was het dagelijkse handelsvolume van SHIB gelijk aan ongeveer $118 miljoen.

De prijs van SHIB is de afgelopen 24 uur met 5 procent gestegen. Op het moment handelt SHIB tegen een bedrag van $0,000009291 na een verlies van 6% in de afgelopen week.

De token heeft een marktkapitalisatie van $5 miljard, waarmee het op de 15e plaats staat. Wel ligt de SHIB koers nog altijd 90% lager dan zijn hoogste punt ooit die het zag in oktober 2021.

Shiba Inu nieuws

Nieuwe Shiba Inu-investeerder koopt miljarden SHIB-tokens
Shibarium kampt met netwerkproblemen, SHIB-koers blijft stabiel
Shibarium introduceert grote update voor sneller en gebruiksvriendelijker Shiba Inu netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?