Bitcoin

Aantal adressen met 1 BTC of meer nadert 1 miljoen

Het aantal adressen dat 1 of meer BTC bevat blijft stijgen. Dit desondanks de relatief rustige marktbewegingen van de afgelopen periode. Het aantal adressen met 1 of meer BTC nadert nu de 1 miljoen in totaal.


BTC Adressen met 1 of meer BTC blijft stijgen

Dit is duidelijk geworden uit cijfers van Glassnode, een onderneming dat zich focust op het beschikbaar maken van blockchain data voor iedereen, wereldwijd. Een mogelijke reden hiervoor is het sterke rentepotentieel dat Bitcoin (BTC) kan bieden.

Zo zeggen enkele prominente personen in de crypto-wereld dat BTC kan tot enorme waardes zou kunnen stijgen, zoals de bekende handelaar Raoul Pal. Hij geeft aan dat BTC mogelijk zou kunnen stijgen tot maar liefst $476.000 per stuk. Alhoewel dit uiteraard een enorm bedrag is, is hij niet de enige die denkt dat BTC enorm zou kunnen stijgen. Waar het bedrag bij vele analisten en handelaren verschilt, zijn ze er over het algemeen wel over uit dat BTC enorm zou kunnen gaan stijgen. Dat steeds meer personen hierom 1 BTC inslaan is dan ook geen gek idee.

Bron: Glassnode

Steeds meer interesse in crypto

De groeiende interesse in crypto in zijn geheel komt midden in een grote onzekerheid rondom de S&P 500 en de toekomst van de wereldeconomie die nu hard is getroffen door het COVID-19-virus en de consequenties hiervan. Bovendien wordt er steeds meer geld bijgedrukt in de traditionele fiat-markten, wat de kans op inflatie enorm laat stijgen. Aangezien dit bij cryptocurrencies van te voren vast staat, is dit laatste geen risico binnen de crypto-wereld.

Het is hierom dan ook niet vreemd dat cryptocurrencies als Bitcoin of Ethereum steeds meer populariteit winnen. Bovendien komen steeds meer positieve ontwikkelingen naar boven, zoals de terugtrekking van grote whales uit exchanges, wat een mogelijke bullish trend kan betekenen. De groeiende ‘hodl’-strategie kan dan ook zeker een enorm positief teken zijn. Hierdoor groeit niet enkel Bitcoin in populariteit, maar winnen ook veel altcoins hier veel ruimte. Wat dit precies met de prijs gaat doen op de korte termijn is niet bekend.


Bitcoin nieuws

Waarom crypto-experts voorspellen dat de Bitcoin koers veel verder gaat stijgen
BlackRock CEO is ‘heel bullish’ over Bitcoin
Bitcoin koers 67% omhoog in 2024, waar ligt het plafond?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto handelaar voorspelt: Shiba Inu koers kan met 3600% stijgen
Alarmbellen rinkelen: Signalen waarschuwen voor grote XRP koersval
Waarom stijgt de Bitcoin prijs vandaag?