Nieuws, Trending

Accepteren van Monero bij Fortnite merchandiser bleek foutjeDe CEO van Epic Games, het bedrijf achter de populaire game Fortnite, heeft in een reactie laten weten dat het accepteren van de cryptocurrency Monero een foutje in het systeem was. Het was niet de bedoeling om deze cryptocurrency op dit moment te accepteren.


Retail Row

Afgelopen december heeft Epic Games een officiële winkel geopend genaamd Retail Row. In deze winkel kun je merchandise kopen van hun momenteel erg populaire game Fortnite.

Volgens de CEO van Epic Games was het niet de bedoeling dat Monero in de tussen de betalingsopties stond. De betaaloptie is inmiddels alweer uit de lijst verwijdert.


Samenwerking

Om de betalingen in de winkel te verwerken is er een samenwerking aangegaan. Volgens beide partijen was er ergens iets fout gegaan waardoor Monero-betalingen tijdelijk waren ingeschakeld.


Nog niet klaar

Epic Games is er zelf nog niet klaar voor om crypto-betalingen te kunnen accepteren. Alhoewel de gedecentraliseerde computertechnologie hoog in het vaandel staat bij Epic Games, is deze volgens het bedrijf momenteel nog te volatiel en fraudegevoelig voor een breed publiek. Dat cryptocurrency in de toekomst geaccepteerd gaat worden sluit het bedrijf zeker nog niet uit.