Nieuws

Fortnite Merchandiser accepteert alleen Monero als betaalmethodeRetail Row, is een merchandise store voor de online videogame Fortnite. Met hun nieuwe update zijn zij begonnen met het accepteren van Monero (XMR) als cryptocurrency betalingsoptie.


Fortnite

Fortnite is een online videogame in de vorm van een shooter dat in juli 2017 is uitgebracht. De game is ontwikkeld door Epic Games en wordt door meer dan 125 miljoen spelers wereldwijd gespeeld. In oktober 2018 werd de waarde van Epic Games geschat op meer dan €13 miljard. Bij de game Fortnite begin je het spel met 100 man (jij en 99 anderen). Dit kan je doen door alleen te spelen, samen met een vriend of vriendin of met een groep van 4 personen. Aan het begin van de game wordt je een party bus afgezet op een eiland met een eenvoudig doel: als laatste overblijven en hiermee de game winnen.


Retail Row

Retail Row werkt samen met de cryptobetaaldienst GloBee om hun crypto-betalingen mogelijk te maken. Met deze dienst kunnen (online) winkeliers cryptocurrencies als Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC) en Ripple (XRP) accepteren. Momenteel is XMR de enige cryptocurrency die wordt ondersteund.
Hiernaast kunnen klanten de betalingen ook uitvoeren met een reeks conventionele, meer bekendere methoden, zoals creditcards en PayPal.