Ripple Nieuws

Advocaat Deaton denkt dat Ripple en de SEC gaan schikken

Er zijn hoge verwachtingen dat de SEC gedwongen zal worden door de rechter om de Hinman’s documenten in te leveren. Advocaat Deaton denkt echter dat de SEC liever kiest voor een schikking dan dat de Hinman’s document publiekelijk worden gemaakt. Over deze documenten van voormalig directeur van de SEC is de laatste tijd weer veel ophef. In 2018 leidde deze documenten ertoe dat Ethereum als non-security werd gezien. 

Ripple is ervan overtuigd dat dit document het argument zal ontkrachten dat zijn digitale valuta XRP een security is. Alle inspanningen om het document van Hinman te verkrijgen hebben echter niks opgeleverd, aangezien de SEC niet van plan is het bestand aan Ripple over te dragen.

Advocaat Deaton voorspelt mogelijke uitkomst

Na de conferentie van deze week tussen de partijen, merkte advocaat Deaton op dat hij verwacht dat de rechter, Sarah Netburn, de SEC zal bevelen het document van Hinman in te leveren.

“Interessant is dat de vastberadenheid van de SEC om zo vast te houden aan het document juist een negatief gevolg kan hebben voor de SEC. Het zou zelfs een einde aan de meer dan een jaar durende rechtszaak kunnen betekenen”, voegde advocaat Deaton eraan toe.

In een livevideo zei advocaat Deaton dat als de SEC wordt gedwongen om het document van rechter Sarah Netburn af te geven, de SEC onmiddellijk zal vragen om een ​​schikking in plaats van het document van Hinman aan Ripple over te dragen.

“Die e-mails, die opmerkingen zullen nooit het daglicht zien buiten het SEC-kantoor. Als SEC wordt gedwongen om die documenten over te dragen, kan de schikking plaatsvinden.”

Als de dingen echter niet gaan zoals de Ripple-gemeenschap verwacht en rechter Netburn de SEC niet beveelt om het document te produceren, zal de rechtszaak rechtstreeks naar een kort geding gaan.

Argument over het document van Hinman

Het is niet de eerste keer dat dit document zo belangrijk is. De Ripple zaak is al eerder voor de rechtbank gebracht en toen besloten in het voordeel van het blockchain-bedrijf. Ook toen werd de SEC twee keer bevolen om de documenten in te leveren.

De SEC heeft nu dus weer totaal niet de intentie om het document van Hinman openbaar te maken, aangezien het belangrijke stappen blijft zetten om het document te beschermen.

De poging van de SEC om het document van Hinman te beschermen

De recente poging van de Security and Exchange Commission om het document te beschermen is gebaseerd op het privilege van advocaat en cliënt. Volgens de SEC heeft Hinman juridisch advies ingewonnen voordat hij de toespraak van 2018 hield die uiteindelijk oordeelde dat Ethereum geen security is.

Beide partijen hebben deze recente bewering beargumenteerd, wat rechter Sarah Netburn ertoe bracht om Ripple en de SEC eerder deze week uit te nodigen voor een conferentie om Hinman’s documentkwesties te bespreken.

Interessant genoeg blijkt uit de toon van het gesprek dat de SEC alleen geïnteresseerd is in het beschermen van het document om eventuele laster van zijn reputatie te voorkomen.

Hoewel rechter Netburn geen uitspraken had gedaan op de conferentie die op 7 juni 2022 werd gehouden, wordt verwacht dat de SEC na de werkzaamheden van de conferentie mogelijk wordt gedwongen het document in te leveren.

Ripple nieuws

Dit is waarom november een belangrijke maand was voor Ripple
30 november een cruciale datum in de Ripple versus SEC rechtszaak
Advocaat Ripple: SEC heeft XRP niet bestempeld als een effect
Meer nieuws

Meest gelezen

Ethereum CEO: “Er staat iets belangrijks te gebeuren”
Eerste Bitcoin miners komen in zware problemen
Tom Lee voorspelde een Bitcoin koers van $200.000, dit is wat hij nu te zeggen heeft

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten