Nieuws

Aflevering #2. Van 100 Dollar naar 1 Bitcoin

In deze serie ga ik proberen om van $100 dollar 1 Bitcoin te maken. Dit doe ik met behulp van de expertise van de crypto experts van CCNL. In dit artikel laat ik jullie de resultaten van aflevering 2 zien.


Maak gebruik van Experts

Geld verloren tijdens het traden van crypto’s? En wil je het nu professioneel aanpakken? Leer meer over het traden via Technische Analyses of volg kant en klare calls op van professionele traders. Je hoeft geen ervaren expert te zijn om winst te maken. Interesse in deze dienst? Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto voor meer informatie.


Aflevering 2: De trades & het resultaat

Na een mooie winst te hebben geboekt in aflevering 1 ben ik met goede moed begonnen aan aflevering 2. In de afgelopen week ben ik in 6 calls gestapt die voortkwamen uit de CCNL groep.

Zoals te zien is in de onderstaande tabel heb ik op 2 trades een flinke winst gepakt. Bij de ZEC trade had ik wat meer geduld nodig. ZEC was uitgebroken en bleef daarna heel lang boven de trendlijn hangen voordat hij verder steeg. Omdat ik mijn geduld bewaard heb kon ik de trade afsluiten met 15.4 procent winst. Voor de BQX call had ik minder geduld nodig. Deze licht ik onderaan in dit artikel nog even uit.

Op de 3e call, AMB, heb ik helaas een verlies gepakt van 6.1 procent. Bitcoin ging onderuit waardoor altcoins een flinke klap te verwerken kregen. Hierdoor werd mijn stoploss getriggerd en sloot ik de trade met een verlies met 6 procent.

Onderaan in de tabel is het resultaat te zien die ik behaald heb de afgelopen week (aflevering 2). Mijn portfolio waarde is gestegen van $130,05 (0.03312 BTC) naar $143,83 (0.03577 BTC). Dat betekent dat ik mijn portfolio waarde deze week met 10.64 procent heb zien groeien.

 

[table id=32 /]


BQX trade uitgelicht

Op 25 maart kwam er een call uit de CCNL groep. Deze is hieronder te zien.

Trade: Ethos [BQXBTC]
BUY: 0.000395 – 0.000400
(1) 0.000537
(2) 0.000710
STOPLOSS: Close daily candle below 0.000345.

Op 25-03 ben ik ingestapt op de BWX call. Dit deed ik op 0.000393 sats wat zelfs iets onder de groene buyzone lag (zie groene pijl). Mijn inzet was 0.016654 BTC (zie tabel). Ik heb een stoploss gezet op 0.000345 om wat zekerheid in te bouwen (zie blauwe lijn). Deze stoploss (zie oranje lijn) was vrij ruim gezet, dit om wicks tegen te gaan.

Ik heb ervoor gekozen om nog voor target 1 mijn BQX tokens te verkopen en zo mijn winst veilig te stellen (zie rode pijl). Uiteindelijk heeft de trade geresulteerd in een winst van 13.53 procent.

 
Groene pijl = Koopmoment | Rode pijl = Verkoopmoment | Blauwe lijn = Stoploss

Conclusie aflevering 2

Over aflevering 2 kan ik wederom tevreden zijn. Mijn portfolio waarde is gestegen van $130,05 (0.03312 BTC) naar $143,83 (0.03577 BTC). Dat betekent dat mijn portfolio deze week met 10.64% is gegroeid. Zoals ik nu heb gemerkt: Geduld bewaren wordt beloont.

Volgende week ben ik weer terug met een nieuwe update van de challenge: ‘Van $100 dollar naar 1 Bitcoin’. Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto en volg de challenge op de voet.