Nieuws, Trending

Aflevering #3. Van 100 Dollar naar 1 Bitcoin

In deze serie ga ik proberen om van $100 dollar 1 Bitcoin te maken. Dit doe ik met behulp van de expertise van de crypto experts van CCNL. In dit artikel laat ik jullie de resultaten van aflevering 3 zien.


https://www.youtube.com/watch?v=ll24M5N4wZY&t=

Maak gebruik van Crypto Experts

Geld verloren tijdens het traden van crypto’s? En wil je het nu professioneel aanpakken? Leer meer over het traden via Technische Analyses of volg kant en klare calls op van professionele traders. Je hoeft geen ervaren expert te zijn om winst te maken. Interesse in deze dienst? Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto voor meer informatie.


Aflevering 3: De trades & het resultaat

Ook in aflevering 2 heb ik een mooie winst kunnen pakken wat er voor heeft gezorgd dat ik weer wat meer vermogen had om te investeren in aflevering 3.

In de afgelopen week ben ik in 4 calls gestapt die werden gegeven door de experts van CCNL. Dit zijn er relatief weinig omdat ik het waardevolle advies van de experts heb opgevolgd om mijn altcoins om te zetten naar Bitcoin. Dit omdat BTC op uitbreken stond. Hierdoor is mijn portfolio waarde in BTC niet heel veel gestegen, maar de waarde in euro’s is omhoog gevlogen.

Zoals te zien is in de onderstaande tabel heb ik op 1 trade een flinke winst gepakt. Dit was de AE call die vorige aflevering nog open stond. Voor deze call had ik weinig geduld nodig. De AE prijs steeg drie dagen nadat de call gegeven was waardoor ik een winst van 9.54% heb kunnen pakken.

Onderaan in de tabel is het resultaat te zien die ik behaald heb de afgelopen week (aflevering 3). Mijn portfolio waarde is gestegen van $143.83 (0.03577 BTC) naar $185.09 (0.03729 BTC). Dat betekent de dollar waarde van mijn portfolio deze week met 28.69% is gestegen.

 

[table id=33 /]


De Bitcoin uitbraak, wat is er gebeurd?

Zoals je ziet naderde Bitcoin voor de vijfde keer de rode weerstandslijn. Net als bij de support rond de $6000 geldt dat hoe vaker een support of weerstandslijn getest wordt, des te zwakker het wordt. Na vijf pogingen doorbrak Bitcoin de dalende trendlijn en de weerstandslijn op $4200 met goed volume. Dit heeft gezorgd voor de uitbraak van gisteren.

Ik heb de avond voor de uitbraak er voor gekozen om mijn altcoins om te zetten naar Bitcoin. Dit omdat zowel een daling als een stijging van de Bitcoin er voor zorgt dat altcoins in satoshi waarde dalen. Alleen bij consolidatie van Bitcoin zien we dat altcoins floreren.

 
Bitcoin prijsanalyse 2 april

Conclusie aflevering 3

Dankzij het goede advies van CCNL heb ik op het juiste moment mijn altcoins in Bitcoin omgezet. Het resultaat is dat mij portfolio in Bitcoin waarde met een klein percentage is toegenomen en met name mijn dollar waarde gigantisch is gestegen.

Volgende week ben ik weer terug met een nieuwe update van de challenge: ‘Van $100 dollar naar 1 Bitcoin’. Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto en volg de challenge op de voet.