Bitcoin,

Aflevering #4. Van 100 Dollar naar 1 Bitcoin

Bitvavo exchange

In deze serie ga ik proberen om van $100 dollar 1 Bitcoin te maken. Dit doe ik met behulp van de expertise van de crypto experts van CCNL. In dit artikel laat ik jullie de resultaten van aflevering 4 zien.


https://www.youtube.com/watch?v=OaoofEdL0i8

Maak gebruik van Crypto Experts

Geld verloren tijdens het traden van crypto’s? En wil je het nu professioneel aanpakken? Leer meer over het traden via Technische Analyses of volg kant en klare calls op van professionele traders. Je hoeft geen ervaren expert te zijn om winst te maken. Interesse in deze dienst? Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto voor meer informatie.


Aflevering 4: De trades & het resultaat

Dit is de eerste aflevering waarin ik verlies heb gemaakt in zowel Bitcoin (BTC) als Dollars. Ik begon de aflevering met $185.09 (0.03729 BTC) en ik ben geëindigd met $174.87 (0.03369 BTC). Dat betekent de dollar waarde van mijn portfolio deze week met 5.5% is gedaald.

Ik heb er vorige week bewust voor gekozen om geen aflevering te maken omdat Bitcoin momenteel zeer volatiel is. Waardoor het heel moeilijk is om altcoins te traden.

Daarom ben ik in de afgelopen twee weken in slechts 6 calls gestapt. Zoals je ziet heb ik op bijna alle trades verlies gemaakt. Dit kwam omdat keer op keer mijn stoploss gehit werd. Toen heb ik de keuze gemaakt even volledig in Bitcoin te stappen en af te wachten wat de markt ging doen.

Het sentiment leek weer wat te veranderen waardoor altcoins traden interessanter werd. Toen heb ik een kleine profit op ARK weten te pakken van 5.65 procent.

 

[table id=35 /]


Hoe staat Bitcoin (BTC) er nu voor?

Zoals je ziet is bitcoin uit een rising wedgepatroon naar beneden gezakt op 11 april. Vervolgens heeft ie support gevonden op 4860 dollar. Bitcoin lijkt nu wat te consolideren. Mochten we boven de vorige high van 5429 dollar komen, is dat een zeer bullish signaal, want dan maakt bitcoin een higher high.

 

Conclusie aflevering 4

Mijn conclusie is dat je niet altijd winst kan maken op al je calls. Als je meerdere slechte trades achter elkaar hebt kan het verstandig zijn om te evalueren en wellicht er voor te kiezen om even niet te traden.

Het is belangrijk om niet met emotie te traden en dat je je aan je tradingplan houdt. Na meerdere weken veel winst gemaakt te hebben kan er altijd een slechte week tussen zitten. Geef de moed dus niet op.

Volgende week ben ik weer terug met een nieuwe update van de challenge: ‘Van $100 dollar naar 1 Bitcoin’. Join ons Telegramkanaal @newsbit_crypto en volg de challenge op de voet.


1.000 euro gratis handelen

ACTIE: Maak een Bitvavo Account aan via Newsbit en betaal de eerste 1000 euro geen handelskosten! (Klik op de onderstaande knop)

 

Bitcoin nieuws

Crypto-mining illegaal in Venezuela om stroomnet te ontlasten
Aantal nieuwe Bitcoin wallets daalt naar laagste punt in 6 jaar
Crypto whales kopen 250.000 Bitcoins en dat is goed nieuws
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?