Dogecoin (DOGE) Cryptocurrencies
Dogecoin

Als dit gebeurt kan Dogecoin naar 1 dollar stijgen

De bekende crypto-analist Ali Martinez gelooft dat Dogecoin (DOGE) de mijlpaal van $1 kan bereiken. Echter, specifieke marktscenario’s moeten zich wel voordoen voor deze stijging.

Komt er een Dogecoin Bull Run?

Als de wekelijkse candle sluit boven het niveau van $0,0835, zou dit het begin kunnen zijn van een nieuwe bull run voor DOGE, waardoor de meme-munt mogelijk de langverwachte $1 grens zou kunnen bereiken. De analist waarschuwt echter ook dat handelaren het ondersteuningsniveau van $0,0482 in de gaten moeten houden, aangezien “elk teken van zwakte rond dit niveau kan leiden tot een nieuw jaarlijks dieptepunt.

Op het moment van schrijven wordt DOGE verhandeld voor $0,0586. Sinds 2 oktober heeft de voornaamste meme-munt een daling van 8,46% ondergaan, waarbij de koers van $0,0640 naar de huidige waarde zakte. Echter, er is een zilveren randje: Dogecoin toont veerkracht en heeft de afgelopen twee dagen een stijging van 2,31% weten te realiseren.

Dogecoin miners pessimistisch

Opvallend genoeg zien we vanuit de mining reserves weinig optimisme. Het lijkt waarschijnlijk dat we daardoor het weerstandsniveau van $0,0835 nog even niet zullen doorbreken, wat nodig is voor een bullmarkt.

Analyses wijzen op een aanzienlijke reductie van mining reserves, van 4,67 miljard naar 4,35 miljard DOGE tussen augustus en oktober, wat wijst op een mogelijke verkoop door miners. Ook het aantal omvangrijke transacties (whales) is verminderd, wat duidt op een lagere investeerders activiteit. Deze trends suggereren een bearish kortetermijnvooruitzicht voor DOGE.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Dogecoin of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Dogecoin nieuws

Dogecoin doorbreek alle weerstandsniveaus: Grote prijsstijging op komst
Dogecoin koers schiet omhoog: Eerste keer boven $0,10 in een Jaar
Gerucht: Betaling met Dogecoin voor Tesla CyberTruck binnenkort mogelijk
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%