Nieuws

Altcoin Digibyte (DGB) stijgt vandaag met meer dan 17 procent

De Altcoin genaamd Digibyte (DGB) stijgt vandaag met meer dan 17 procent. Hiermee is de steeds bekender wordende cryptocurrency één van de grootste stijgers vandaag.

Digibyte koers ziet enorme prijsstijging (+17 %)

De Digibyte koers maakt vandaag een enorme prijsstijging mee. 24 uur geleden lag de prijs voor 1 digibyte token rond de $0.033 dollar. Nu, 24 uur later ligt de DGB koers rond de $0.040 dollar. Dit betekent dat de Digibyte koers met meer dan 17 procent is gestegen binnen 24 uur. Met deze enorme koersstijging hoort DGB tot een van de snelst stijgende cryptocurrencies van vandaag. Digibyte koers, dgb koers

Digibyte (DGB) wordt steeds populairder

De eerst nog zo onbekende cryptocurrency wordt steeds bekender en populairder. Dit komt grotendeels door de enorme grote en positieve community achter de cryptomunt. Maar achter deze community schuilt een sterke crypto die de aandacht ook echt verdient. Digibyte is dan ook een van de enige cryptocurrencies die de afgelopen 30 dagen flink is gestegen. Hieronder zien we de Digibyte grafiek van 30 dagen. 30 dagen geleden lag de DGB koers rond de $0.027 dollar. Op dit moment ligt de koers boven de $0.040 dollar. Dit betekent een procentuele stijging van meer dan 48 procent.