Altcoin Nieuws, Dogecoin Nieuws, Shiba inu Nieuws

AMC CEO: “Dogecoin en Shiba Inu worden waarschijnlijk in maart toegevoegd”

De CEO van AMC, genaamd Adam Aron, heeft op Twitter onthuld dat de bioscoopketen nog steeds op weg is om Dogecoin en Shiba Inu toe te voegen als betalingsopties. Dit zal waarschijnlijk in maart gebeuren.


‘We liggen op schema om DOGE- en SHIB-betalingen te accepteren’

Vorig jaar is de bioscoopketen begonnen met het accepteren van cryptocurrencies als betaalmogelijkheid. Klanten konden dus hun bioscoopkaartjes kopen met Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash en Litecoin.

Adam Aron, de CEO van AMC, bevestigde al snel dat Dogecoin zich in de toekomst ook bij de opties zou voegen. Tegelijkertijd hield Aron ook een peiling met de vraag aan zijn Twitter-volgers of ze ook Shiba Inu zou moeten accepteren.

De peiling kreeg overweldigende steun en de CEO kondigde in november aan dat SHIB ook binnen ongeveer “60-120 dagen” naar het platform komt. Dit gaat in samenwerking met BitPay. BitPay is een populaire crypto-betalingsprocessor die onlangs Shiba Inu als één van zijn aanbiedingen heeft toegevoegd. Dit was op verzoek van niemand minder dan Aron zelf.

Aangezien de acceptatie van SHIB en DOGE door de grootste bioscoopketen ter wereld enorm nieuws is voor de adoptie van de memecoins, was de gemeenschap natuurlijk benieuwd wanneer AMC ze eindelijk zal accepteren.

Op 6 januari besloot Aron de stilte te doorbreken en antwoord te geven op zijn volgers in een tweet.

“Mij is herhaaldelijk gevraagd wanneer AMC verwacht dat Dogecoin en Shiba Inu worden geaccepteerd voor alle betalingen die via de AMC-website en mobiele app worden gedaan”.

“Er is mij verteld dat we nog steeds goed op schema liggen voor de beloofde implementatie in het eerste kwartaal van 2022, met een exacte timing hoogstwaarschijnlijk in maart”, ging Aron verder.


Wil jij SHIB verhandelen op 1 van de grootste en meest betrouwbare exchanges ter wereld? Klik hier en ga naar KuCoin.


De DOGE- en SHIB-prijs

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 Dogecoin rond de $0,1513. Dit is een daling van 12% in de afgelopen zeven dagen. SHIB handelt momenteel rond de $0,00002829. Dat betekent dat de koers met meer dan 15% is gedaald de afgelopen week. De prijsdaling van de memecoins wordt grotendeels veroorzaakt door de algehele crash van de cryptomarkt. De kans is dan ook groot dat de prijzen pas herstellen wanneer Bitcoin het goede voorbeeld toont.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten