American air
Shiba inu

American Air en Air Canada accepteren Shiba Inu als betaalmiddel

Het is vanaf nu mogelijk om met Shiba Inu vluchten te boeken bij American Air en Air Canada met behulp van de FCF Pay Visa Card. Kortgeleden kondigde FCF Pay een samenwerking aan met American Air en Air Canada. De samenwerking maakt het voor FCF Pay kaarthouders mogelijk om meer dan 20 stablecoins en Shiba Inu te gebruiken om vluchten te boeken bij de airlines.

https://twitter.com/fcfpay/status/1595490971688525824

Netflix en Amazon

Overigens is het met de kaart van FCF Pay ook mogelijk om je abonnement bij Netflix en in de online-winkels van Amazon te betalen. FCF Pay maakt het voor zijn virtuele Visa-kaarthouders ook mogelijk om deze te verbinden met Apple of Google Pay in de Verenigde Staten en Canada om daar crypto te converteren in de lokale valuta.

https://twitter.com/fcfpay/status/1583741036773355520

Opvallend is dat Shiba Inu de eerste niet-stablecoin was die door FCF Pay op de kaart is gezet. Je zou eerder munten als Bitcoin of Ethereum verwachten en niet een memecoin als Shiba Inu. Het zal vast een bepaalde groep mensen aantrekken, maar ook mensen afschrikken die niet weten wat ze hiervan moeten denken.

Shiba Inu blijft bezig

In principe is Shiba Inu natuurlijk begonnen als een grap, net als Dogecoin. Het gaat om precies hetzelfde hondje, alleen de naam is anders. Het team achter Shiba Inu probeert er echter wel serieus werk van te maken. Vrij recent is de grootste crypto exchange van Japan, BitPoint, begonnen met de handel in Shiba Inu.

Verder is het crypto-reisplatform Travala.com ook een samenwerking met Shiba Inu gestart. In samenwerking met de memecoin heeft het een actie waarbij mensen die voor het eerst boeken 25 dollar korting krijgen. Het is bij Travala mogelijk om meer dan 3 miljoen hotels, vluchten en andere diensten te boeken met crypto.

Shiba Inu nieuws

Dogecoin en Shiba Inu tonen veerkracht door sterke liquiditeit
Shiba Inu bereikt mijlpaal, maar zorgen over de toekomst nemen toe
Staat de Shiba Inu koers aan de vooravond van een Gigantische prijsstijging?
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving