Bitcoin stijgt
Bitcoin

Crypto analist: Bitcoin nog altijd op koers voor prijsstijging naar $300.000

Crypto analist Dave the Wave zegt dat Bitcoin nog altijd klaar is om all-time highs te printen, zolang de koers boven een stijgende diagonale lijn kan blijven. “Bitcoin ligt nog steeds op koers”, aldus Dave the Wave.

Bitcoin mag nog zakken

Vanaf het huidige koersniveau mag Bitcoin volgens Dave the Wave zelfs nog zakken. Dat wil zeggen dat het in een bullmarkt blijft, ook als het vanaf hier nog verder wegzakt.

Het lijkt erop dat de diagonale stijgende lijn op dit moment iets boven de 63.000 dollar hangt. Wat dat betreft heeft Bitcoin niet ver meer te zakken.

“Er is nog genoeg beweegruimte voor de Bitcoin koers. De geblokte diagionale lijn weegt het zwaarste hier”, aldus Dave the Wave.

De analist voorspelt ook een markt-top voor Bitcoin in december 2025 met behulp van zijn versie van het logaritmische groeikanaal (LGK) curve, waarmee hij de lange termijn hoogte- en dieptepunten probeert te voorspellen, maar de ruis de filteren.

Bitcoin koers van $300.000

Gezien zijn grafiek lijkt Dave the Wave een koers van 300.000 dollar te voorspellen voor Bitcoin richting het einde van 2025.

Dat is een koers die op dit moment nog bijna compleet onmogelijk lijkt, maar we hebben Bitcoin gekkere dingen zien doen in zijn koersgeschiedenis. Uiteindelijk hangt ook veel af van de ontwikkeling van de inflatie in het Westen en de reacties van centrale banken daarop.

Als er bijvoorbeeld een recessie komt en de rentes schieten weer naar het nulpunt, dan zou dat Bitcoin op de langere termijn ook weer kunnen helpen. Wat dat betreft blijft het lastig om dit soort voorspellingen te doen voor de digitale munt.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Bitcoin nieuws

Mt. Gox verstuurt nog meer Bitcoin: Terugbetalingen bijna voltooid
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Deze indicator voorspelt een reusachtige Bitcoin koersstijging
Meer nieuws

Meest gelezen

Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli
Bitcoin opleving snel ten einde volgens JPMorgan-analisten
Elon Musk: Amerika gaat failliet