Welke altcoin stijgt?
Altcoin, Fantom

Analist: Deze Ethereum-rivaal gaat goed presteren in 2024

De populaire, maar pseudonieme analist Altcoin Sherpa voorspelt dat Fantom (FTM), een project dat concurreert met Ethereum, met een indrukwekkende 15 procent kan stijgen de komende tijd. “Fantom is een heel solide project dat het goed zou moeten doen in 2024”, aldus Altcoin Sherpa.

Bullish over Fantom

Op basis van de onderstaande grafiek lijkt Altcoin Sherpa in eerste instantie een correctie naar het niveau van 0,80 dollar te voorspellen. Vervolgens moet de munt naar 1,15 dollar stijgen in een gigantische rally.

Fantom handelt momenteel op een koers van 0,977 dollar en is over de afgelopen 24 uur met 0,67 procent gestegen.

Over de afgelopen week doet het project het fantastisch met een stijging van 18,62 procent. Daarmee scoort het beter dan de meeste andere projecten in de top 100 van CoinMarketCap.

Overigens is Altcoin Sherpa niet alleen bullish over Fantom, ook voor Ethena ziet hij een gouden toekomst weggelegd.

Ethena klaar voor een stijging?

Ethena (ENA) is het volgende project waar Altcoin Sherpa zijn licht over laat schijnen. Het gaat om een zogenaamde governance token, die gelanceerd is door Ethena Labs voor het DeFi-protocol van hun project.

Altcoin Sherpa ziet de munt uitbreken na een periode van consolidatie op het niveau van 1,24 dollar. “Mijn eerste reactie op ENA. Ik denk dat we gaan consolideren en dat we daarna een slag omhoog maken”, zo schrijft de analist.

Ethena handelt momenteel op een koers van 1,44 dollar en staat daarmee op een indrukwekkende stijging van 46 procent in één week tijd. Ook over de afgelopen 24 uur scoorde het project goed met een stijging van 4 procent.

Het lijkt erop dat Altcoin Sherpa over het algemeen bullish is over de markt, want meestal moet Bitcoin ook stijgen om altcoins omhoog te trekken.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Fantom of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
XRP’s toekomst: Kan het Solana, Ethereum en zelfs Bitcoin inhalen?
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten