Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Analist enthousiast over Altcoin die in 2023 met 1.700% steeg

Een pseudonieme analist met een gigantische following, dan hebben we het natuurlijk over Credible Crypto, is gigantisch bullish over Kaspa (KAS). In 2023 steeg de munt al met 1.700 procent, maar dat weerhoudt Credible Crypto er niet van om alsnog bullish te zijn over het project voor de komende periode.

“Er is letterlijk één altcoin die momenteel een impulsieve structuur heeft die net zo duidelijk bullish is als Bitcoin, en dat is KAS”, aldus Credible Crypto op Twitter.

Bullish over Kaspa

Oorspronkelijk kocht Credible Crypto zich in op 0,05 dollar per munt en verkocht hij op 0,09 dollar per munt. Maar inmiddels geeft hij aan zijn tassen alweer gevuld te hebben met de intentie om nog veel grotere stijgingen te pakken met de altcoin, die draait op een Proof-of-Work blockchain.

Wat dalingen betreft lijkt het project grotendeels afhankelijk van de Bitcoin koers en daar is Credible Crypto ook nog bullish over. Hij zegt in ieder geval dat het “hoogst onwaarschijnlijk” is dat de grootste munt van de markt gaat zakken naar koersen van 33.000 tot 32.000 dollar.

Op het moment van schrijven staat de Bitcoin koers weer op een mooie plus en tikt deze binnen op 37.300 dollar.

Volgens Credible Crypto laat Bitcoin momenteel vergelijkbare prijsactie zien als op eerdere momenten voordat de munt uitbrak. Vervolgens geeft hij een paar voorbeelden, bijvoorbeeld uit 2020, waarin Bitcoin niet terugviel tot 11.000 of 12.000 dollar en vervolgens de all-time high van 69.000 dollar noteerde in november 2021.

De vooruitzichten voor Bitcoin

Alles bij elkaar ziet de markt er momenteel goed uit voor Bitcoin. Het momentum is duidelijk bullish, dat valt na de stijgingen van de afgelopen weken moeilijk te ontkennen. Maar het is wel zo dat de koersstijgingen inmiddels weer wat beginnen tegen te vallen.

De puf is er een beetje uit.

Dat neemt niet weg dat er gigantisch mooie dingen op de agenda staan voor de grootste munt van de markt. Bijvoorbeeld de volgende Bitcoin halving, die voor april 2024 op de planning staat en natuurlijk de Spot Bitcoin ETF in de Verenigde Staten die in de lucht lijkt te hangen.

Het enige wat roet in het eten kan gooien (althans, zo lijkt het) is een gigantische wereldwijde recessie, die mensen dwingt om hun investeringen te verkopen om het hoofd financieel boven water te houden.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Kaspa of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

Ontdek Nu: Welke crypto schoot 2.000% omhoog in slechts 1,5 maand?
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Worldcoin kondigt $5 miljoen subsidieprogramma ‘Wave0’ aan
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers