Floki Inu
Altcoin, Floki

Analist is extreem bullish over memecoin FLOKI

De populaire analist Bluntz, die er in 2018 in slaagde om de exacte bodem van Bitcoin te voorspellen, is nu extreem bullish over FLOKI. Volgens Bluntz vormt FLOKI momenteel een opwaarts trap-en-trede patroon op de dagelijkse grafiek.

Het zou niet lang meer moeten duren voordat de memecoin aan een koersexplosie begint, zo is de mening van Bluntz.

Het trap-en-trede patroon van FLOKI

Binnen de technische analyse is een trap-en-trede patroon er eentje van higher highs en higher lows. Wat aangeeft dat een project over het algemeen bullish is.

Trap-en-trede patronen worden gebruikt om de richting van de markt te bepalen en om punten te identificeren om in- en uit te stappen.

Op basis van de bovenstaande grafiek lijkt Bluntz in te zetten op een FLOKI koers van $0,00075. Dat zou een stijging van ruim 160% betekenen vanaf de huidige koers van de memecoin.

Volgens de analist is FLOKI in rap tempo beizg om de koersactie van PEPE na te doen, net voordat deze een nieuwe all-time high bereikte eerder deze week. “De grafiek ziet er naar mijn mening heel mooi uit”, aldus Bluntz.

Ook bullish over Shiba Inu

Bluntz blijft vervolgens op de memecoin-tour en geeft aan dat hij ook bullish is over Shiba Inu.

“Mensen houden gewoon van honden en kikkers”, zo is de simpele uitleg van de analist.

Shiba Inu lijkt momenteel aan een uitbraak bezig, maar waar die precies gaat eindigen kan ook Bluntz niet vertellen.

Veel zal ook afhangen van het koersverloop van Bitcoin. Als Bitcoin stijgt, dan gaat de rest van de markt vaak mee en andersom geldt hetzelfde.

Wat dat betreft is het belangrijk dat de inflatie in Amerika komende maand wat lager uitvalt dan verwacht. Dat kan ervoor zorgen dat Bitcoin aan een nieuwe uitbraak begint, omdat dat de renteverlagingen van de Amerikaanse centrale bank weer wat dichterbij kan brengen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht FLOKI of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Creatie van 2,52 miljoen altcoins is desastreus voor crypto
Zo wil Toncoin 500 miljoen gebruikers aantrekken
Binance integreert USDT op Toncoin netwerk
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin
Bitcoin maakt zich klaar voor ‘bananen-zone’
Crypto analist legt uit: Dit is wanneer de Bitcoin koers weer gaat stijgen