Ripple

Analist is ‘extreem bullish’ voor Ripple’s XRP

Bitcoin en andere cryptocurrencies zien hun koersen vandaag weer herstellen. Natuurlijk is ook de Ripple koers gestegen. Volgens een analist kan de XRP wel eens flink gaan stijgen. Lees verder waarom.


Ripple kan flink stijgen op middellange termijn

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 XRP token rond de $0,293 dollar. Dit terwijl de Ripple koers een dag geleden nog rond de $0,283 lag. Dit betekent dat de koers vandaag met zo’n 3,7% is gestegen.

Ondanks de stijging van 3,7% presteert XRP minder goed dan Ethereum en Bitcoin. Deze prijzen stijgen vandaag respectievelijk met 5,26% en 4,57%.

Desondanks zijn analisten er nog steeds van overtuigd dat de Ripple koers flink gaat stijgen op de korte tot middellange termijn.


Dit is een heel belangrijk niveau

Een bekende crypto analist, genaamd ‘Cold Blooded Shiller‘, merkte onlangs op dat hij “echt het gevoel heeft dat hij all in moet gaan op XRP.” Hoewel deze opmerking enigszins voor de grap werd gemaakt, ondersteunde de grafiek die hij plaatste, zijn bullish sentiment. Hij wijst op het feit dat de munt een belangrijk weerstandsniveau om heeft gezet tot een ondersteuningsniveau. Dit is een goed voorteken voor een enorme prijsstijging.

Dit ondersteuningsniveau ligt rond de $0,27-$0,28 dollar. XRP zag haar koers gisteren vanaf hier omhoog stuiteren tot richting de $0,29-$0,30 dollar.

Het belang van deze regio werd ook bevestigd door een andere trader genaamd ‘TraderSmokey’. Hij merkte onlangs op dat XRP een belangrijke wekelijkse candle boven het weerstandsniveau van $0,28 heeft gesloten. Dit is volgens hem ‘enorm bullish’.