Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist verkocht Ethereum en Bitcoin voor deze altcoin

De pseudonieme analist The Crypto Dog is bullish over één Ethereum-uitdager en twee memecoins, terwijl de markt langzaam weer opveert uit het dal. “Het lijkt erop dat NEAR, WIF en PEPE mijn gouden tickets zijn op dit moment”, aldus The Crypto Dog.

Bullish over Ethereum-uitdager

Wat NEAR betreft zegt The Crypto Dog dat hij een deel van zijn Bitcoin en Ethereum heeft verkocht om de munt aan te kopen.

“Je hebt me wellicht zien proberen om een longpositie te openen op NEAR de afgelopen maand. Dat is niet helemaal geslaagd met de volledige terugval van de markt, maar ik bleef het vermoeden houden dat deze munt zou over-presteren vanaf de bodem.

Ik heb eerder een deel van mijn ETH en BTC verkocht voor NEAR om me door deze altcoin naar nieuwe hoogtepunten te laten brengen”, aldus The Crypto Dog.

Op het moment van schrijven handelt NEAR op een plus van 5,52 procent voor de afgelopen 24 uur. Daarmee komt de koers binnen op 7,28 dollar en kent het project een market cap van ~7,7 miljard dollar.

Wat dat betreft moet het project nog een gigantische inhaalslag maken om in de buurt te komen van Ethereum, dat een market cap van 380 miljard dollar kent.

Drie memecoins op de radar?

Eerder gaf de analist aan dat hij twee memecoins op de radar had, maar uiteindelijk blijkt hij er drie in de gaten te houden.

De eerste memecoin die hij onder de loep neemt is PEPE, wat er volgens de analist sterk uitziet op de driedaagse grafiek. “Dit is een beest van een grafiek”, aldus de analist.

PEPE deed het vooral afgelopen week goed en wist over een periode van zeven dagen een stijging van bijna 25 procent te boeken.

Ook FLOKI is volgens The Crypto Dog bullish op dit moment. Met name op de hogere tijdsframes. “Misschien moet ik ook naar FLOKI kijken, die grafiek is een monster als we uitzoomen.”

Als laatste wijst hij ook naar dogwifhat (WIF) als een munt die volgens hem bijzondere dingen kan laten zien. We hadden natuurlijk ook niets anders verwacht van een analist met het woordje “Dog” in zijn naam.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Bitcoin of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Door ChatGPT gemaakte memecoin bereikt marktkapitalisatie van $638 miljoen
Whales kopen plotseling massaal deze cryptomunt
AI tokens onderuit terwijl NVIDIA met 7% stijgt
Meer nieuws

Meest gelezen

Analist: Nu XRP kopen vergelijkbaar met vroege investeringen in Apple, Google en Tesla
Altseason op komst? Crypto analisten verwachten vuurwerk
Nederlandse crypto analist: Bitcoin koers kopieert de bullmarkt van 2017