Crypto crash
Solana

Crypto analist voorspelt gigantische koersdaling voor Solana

De populaire pseudonieme analist Credible Crypto voorspelt een gigantische koersdaling voor Solana. Hij denkt dat de munt in een zogenaamde distributie-fase zit of een periode waarin rijke investeerders hun winst nemen, zonder de markt stevig te laten crashen.

Nog één stevige stijging?

Credible Crypto denkt dat we nog één stevige stijging van de Solana koers kunnen zien. Die stijging zou dan tot ongeveer 230 dollar komen, om vervolgens aan een correctie te beginnen.

Opvallend is dat de stijging van Solana volgens Credible Crypto over de rug van een sterk presterende Bitcoin zal plaatsvinden.

“Met de kracht die ik momenteel bij Bitcoin zie en de structuur van veel altcoins, dan kunnen we wat opluchting zien als Bitcoin de hele markt omhoog. trekt. Maar ik geloof nog steeds dat munten als Solana op dit moment in een grotere distributie-structuur zitten.

Als we de groene zone aan de onderkant kunnen vasthouden, dan is er een kans dat we een nieuwe higher high noteren voor de echte meltdown”, aldus Credible Crypto.

Solana crash van ruim $70

Als Credible Crypto gelijk krijgt, dan kan Solana vanaf het huidige niveau met meer dan $70 crashen. Hij voorspelt namelijk een koers van minder dan $100 dollar, zo blijkt uit zijn grafiek.

Wat Bitcoin betreft ziet hij vooral kracht op de lagere tijdsframes. We kunnen nog één keer dippen naar $67.800, maar daarna verwacht hij dat we de weerstand op $72.000 herpakken.

“Longs op Bitcoin zien er hier goed uit.”

Wat denken jullie? Gaat Bitcoin vanaf hier weer stijgen of moeten we nog wachten op nieuwe impulsen vanuit macro-economisch perspectief? Bijvoorbeeld in de vorm van een dalende inflatie in Amerika.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Komt er een gigantische Solana koersval?
Bekende investeerder verkoopt al zijn Ethereum in ruil voor Solana
Crypto analist verwacht een mega Solana crash tot $13
Meer nieuws

Meest gelezen

Voormalig Ripple directeur: Dit is wanneer we een gigantische XRP stijging kunnen verwachten
Advocaat: Dit is wanneer de uitspraak in de Ripple-rechtszaak verwacht wordt
ChatGPT voorspelt: Dit is het moment waarop de XRP koers $5 kan bereiken