avalanche
Avalanche

Analist voorspelt nieuwe stijgingen voor Avalanche

Het is je vast niet ontgaan dat Avalanche (AVAX) in 2023 al met 277 procent is gestegen. Ondanks die enorme prestatie verwacht de populaire Altcoin Sherpa dat het feestje nog niet voorbij is voor de altcoin, die concurreert met het Ethereum van Vitalik Buterin.

Avalanche klaar voor nieuwe koersexplosie?

Altcoin Sherpa deelt een grafiek waarin hij laat zien dat Avalanche momenteel uitbreekt boven de weerstand op 39 dollar. Op het moment van schrijven tikt de koers van de munt zelfs binnen op 41,32 dollar.

“Ik weet niet waarom AVAX momenteel zo hard omhoogschiet, maar het is fantastisch om te zien terwijl er zoveel alternatieven beschikbaar zijn. AVAX heeft veel van de nieuwe blockchains zijn hielen laten zien tijdens deze run. Wat mij betreft zijn de koersen van 55 en 60 dollar als volgende aan de beurt”, aldus de analist.

Zoals je in de bovenstaande grafiek kunt zien heeft Avalanche nog wel een flinke stijging af te leggen voordat het zijn huidige all-time high aantikt. Wat dat betreft doet Bitcoin het dus nog wel beter dan Avalanche.

Niet alleen bullish over Avalanche

Overigens is Altcoin Sherpa niet alleen maar bullish over Avalanche, dat momenteel fantastisch presteert.

Ook het decentrale machine-learning netwerk Fetch.ai staat er volgens de analist goed op. Vanaf de huidige koersen zou dit platform volgens Altcoin Sherpa met nog eens 40 procent kunnen stijgen.

“Het huidige niveau van FET is interessant, maar ik ben nog steeds geen koper op deze koersen. Ik ben nog steeds op zoek naar mijn grote AI-investering voor deze cyclus om eerlijk te zijn. Ik heb andere investeren en narratieven in de pocket, maar deze nog niet”, aldus Altcoin Sherpa.

Kunstmatige intelligentie is natuurlijk hot, maar het is nog maar de vraag in hoeverre crypto-projecten daarvan gaan profiteren. Vooralsnog lijkt dat het geval, maar zekerheid bestaat natuurlijk niet in de financiële wereld.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten