Binance, BNB
Altcoin, Binance

Analist voorspelt Koers Explosie voor Binance Coin (BNB)

De populaire pseudonieme analist Jack voorspelt een snelle opwaartse koersexplosie voor Binance Coin (BNB). Die koersexplosie wordt waarschijnlijk gedreven door bears, die momenteel wedden op een verdere koersdaling van de munt. Nu BNB richting zijn support rond de koers van 230 dollar zakt, is het volgens de analist tijd voor een bounce.

Short Squeeze

Volgens de analist vormen de vele bears met hun shortposities mogelijk de brandstof voor een short squeeze. We spreken van een short squeeze als veel handelaren inzetten op een koersdaling en vervolgens uit hun positie worden gedrukt door een explosieve stijging van de financiële asset in kwestie.

Op basis van de bovenstaande grafiek van Jack lijkt hij een koersexplosie naar de koers van 250 dollar te voorspellen voor Binance Coin, waarna hij een daling naar de koers van 230 dollar verwacht.

De grafiek laat ook zien dat de bulls vervolgens meerdere bounces weten te genereren, voordat de koers uiteindelijk inzakt rond 17 juli. Uiteindelijk verwacht Jack dat de koers van Binance Coin naar 120 dollar zakt, vanwege de vele problemen die het beursplatform momenteel wereldwijd kent.

Binance trekt zicht terug

“Gegeven de druk van de wetgevers die Binance momenteel ervaar, het terugtrekken uit een lijst met Westerse landen, veranderingen in de beloningen, juridische kosten en nog veel meer, hoe realistisch voelt deze voorspelling voor jou?”, aldus een pessimistische Jack Sparrow.

Op het moment van schrijven handelt Binance op ~234 dollar en zou de koers met ongeveer 50 procent dalen als de negatieve voorspelling van Jack uitkomt.

Verder houdt de analist momenteel Solana in de gaten. Volgens Jack staat Solana voor een correctie ten opzichte van Bitcoin, nadat de weerstand op 0,0006936 BTC werd gerespecteerd door de markt.

Alles bij elkaar kunnen we stellen dat Jack momenteel even niet zo bullish is over altcoins.

Gratis 20 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht BNB kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 20 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Altcoin nieuws

TON core-team lanceert smart wallet met gasloze transacties
Shiba Inu team voorspelt naderend altcoin seizoen
Bloedbad voor crypto, maar analist voorspelt grote XRP uitbraak
Meer nieuws

Meest gelezen

Elon Musk: Amerika gaat failliet
Tom Lee: Bitcoin koers gaat vanaf hier met 1.100% stijgen
Update Ripple vs SEC rechtszaak 22 juli