Welke altcoin stijgt?
Altcoin

Crypto analist voorspelt stijging van 1.724% voor deze altcoin

De populaire analist Credible Crypto laat zich niet afschrikken door de recente crashes van de cryptomarkt en is nog altijd bullish over altcoins. Met name Curve DAO (CRV) staat op dit moment op zijn radar. Volgens de analist staat dit DeFi-platform aan de vooravond van een gigantische rally.

Stijging van 1.724% voor Curve DAO?

Credible Crypto voorspelt dat CRV aan een komeetachtige rally naar 6 dollar kan beginnen. Dat zou vanaf de huidige koers een opleving van 1.724% opleveren. Die koers moet de munt bereiken zodra Bitcoin boven het niveau van 100.000 dollar per munt staat.

Op het moment van schrijven handelt CRV op 0,329 dollar, terwijl Bitcoin het moet doen met een koers van 64.700 dollar. Wat dat betreft moet Bitcoin flink doorpakken de komende tijd, om de explosieve stijging van CRV mogelijk te maken.

Veel daarbij zal afhangen van macro-economische ontwikkelingen in de Verenigde Staten. Daar moet de inflatie omlaag, zodat de Amerikaanse centrale bank (Federal Reserve) kan beginnen met het verlagen van de rentes.

Tot nu toe is 2024 nog niet het jaar gebleken waarin de Fed die inflatie echter onder controle kon krijgen. Wat dat betreft moeten we geduldig zijn en afwachten hoe zich dit gaat ontwikkelen.

Bearish over Dogecoin

Wat memecoins betreft lijkt Credible Crypto op dit moment iets minder positief. Voor Dogecoin ziet de analist zelfs een daling naar 0,04 tot 0,08 dollar beginnen.

“In het beste geval zal Dogecoin steun vinden tussen de koers van 0,10 en 0,075 dollar. Verliezen we die? Dan komen er koersen van minder dan 0,05 dollar aan voor Dogecoin”, aldus de analist.

Dogecoin handelt op het moment van schrijven op 0,123 dollar. Wat dat betreft zou een daling naar het niveau van 0,05 dollar al flink zijn voor de memecoin.

Ook voor PEPE en FLOKI ziet de analist problemen in de grafiek. We kunnen dus wel stellen dat Credible Crypto op dit moment niet heel erg bullish is over memecoins.

Al zijn er momenteel ook maar weinig projecten aan te wijzen die wel goed presteren. Veel hangt in deze industrie af van Bitcoin en de munt van Satoshi Nakamoto staat al enige tijd onder druk.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht CurveDAO of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Maak een account bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

JPMorgan voorziet potentieel Altcoin Season in augustus
Voetballegendes Ronaldinho en Messi ondersteunen de meme-munt Water
Santiment: Ethereum en Dogecoin geven bullish signalen
Meer nieuws

Meest gelezen

ChatGPT voorspelt: Zo hoog kan de XRP koers stijgen als Ripple de rechtszaak wint
Zware Amerikaanse recessie op komst – Wat betekent dit voor de Bitcoin koers?
Waarom de Bitcoin koers de komende maanden hard zal gaan stijgen