cardano stijgt
Cardano

Analist voorziet grote Cardano prijsstijging op basis van belangrijke indicatoren

De bekende crypto-analist Dan Gambardello, oprichter van Crypto Capital Venture, voorspelt een sterke opwaartse beweging voor de koers van Cardano (ADA). Gambardello baseert deze voorspelling op de huidige weerstandsniveaus in de ADA-orderboeken, die mogelijk de aanzet kunnen geven tot een significante rally.

Opvallende stijging van Cardano

Recentelijk heeft Cardano een opvallende stijging laten zien. In een periode van slechts dertig dagen klom de prijs van ongeveer $0,39 naar meer dan $0,61, wat neerkomt op een toename van ruim 56%. Deze stijging loopt parallel aan de waardestijgingen van andere grote cryptocurrencies, zoals Bitcoin (BTC) en Solana (SOL), en wordt versterkt door het algemene optimisme in de cryptomarkt.

Dit optimisme wordt grotendeels gedreven door de anticipatie op de introductie van een Bitcoin Spot Exchange Traded Fund (ETF) begin volgend jaar. De verwachting is dat dit fonds aanzienlijke institutionele investeringen naar de cryptomarkt zal trekken, wat de algehele markt ten goede kan komen.

$0,60 vormt belangrijk weerstandsniveau voor Cardano

Crypto-analist Gambardello gelooft dat Cardano (ADA) nog meer groeipotentieel heeft en voorspelt een verdere stijging. Het huidige prijspatroon van deze populaire altcoin toont opvallende gelijkenissen met een patroon uit 2020, net voordat Cardano een aanzienlijke prijsstijging doormaakte. De orderboeken van Cardano rond de $0,60 zijn aanzienlijk, wat duidt op een sterk weerstandsniveau. Hierdoor wordt het moeilijker voor de ADA-koers om verder te dalen, wat een gunstig teken is voor bullish investeerders.

Deze situatie creëert een kans voor de Cardano-prijs om zich te stabiliseren rond de $0,60, waardoor het zich kan positioneren voor een mogelijke bullmarkt. Gambardello’s analyse wijst erop dat, ondanks de aanwezige weerstand, de onderliggende marktstructuur en orderboekdynamiek een solide basis vormen voor Cardano’s verdere groei.

Cardano’s DeFi blijft groeien

Een andere belangrijke indicator voor Cardano is de groei van Decentralized Finance (DeFi) op het netwerk. In de afgelopen twee maanden tijd is het gebruik van decentrale applicaties flink toegenomen. Zo groeide de zogeheten Total Value Locked (TVL) van ongeveer $190 miljoen tot een huidige waarde van $410 miljoen. Gebruikers blijven dus erg actief op Cardano DeFi wat op lange termijn positief kan zijn voor de koers.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Cardano of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Cardano nieuws

Kan Cardano (ADA) 1 dollar worden? 
Gaat Cardano binnenkort 75% stijgen?
Cardano-oprichter: “We hebben alle troeven in handen”
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC