Solana, SOL
Solana

Analist waarschuwt: “Koop Solana voordat het te laat is!”

De bekende cryptoanalist Inmortal, actief op platform X, gelooft dat Solana (SOL) op het punt staat een indrukwekkende bullrun te maken. Op dit moment staat het project op de achtste plek qua marktkapitalisatie, een positie die het eerder moest afstaan aan Cardano (ADA) en Dogecoin (DOGE). De analist ziet echter nog volop potentieel voor SOL om in waarde te stijgen en adviseert nu te investeren voordat het te laat is.

Solana en FTX

Tijdens de crash van crypto exchange FTX kende Solana een forse waardedaling. Hoewel er geen directe band is tussen Solana en FTX, heeft de beschuldiging van oplichting en verduistering van miljarden aan klantfondsen tegen Sam Bankman-Fried, de oprichter van FTX, het vertrouwen in Solana geschaad.

Onlangs kwam aan het licht dat FTX voor ruim $1 miljard aan SOL in bezit heeft. Dit voedde de speculaties dat de waarde van Solana zou dalen als de in financiële problemen verkerende crypto-exchange besluit haar SOL-bezittingen te liquideren. Echter, volgens Chris Burinske, partner bij investeringsbedrijf Placeholder, is er weinig reden tot zorg. Hij benadrukt dat slechts 13% van die bezittingen direct liquideerbaar is.

Verwachtingen SOL koers

De recente opmars van Solana wordt mede gestimuleerd door een verdubbeling van het 24-uurs handelsvolume en een opvallende toename van gedecentraliseerde finance (DeFi) projecten op het platform.

Door de recente prijsstijging en deze positieve ontwikkelingen binnen de gedecentraliseerde projecten, wordt Solana steeds vaker aangemerkt als een cryptovaluta om nauwlettend te volgen. Analist Inmortal voorziet voor Solana een toekomstige koers van $250, wat neerkomt op een stijging van meer dan 1.000% ten opzichte van de huidige prijs. Hij voorspelt dat het ongeveer 2 jaar zal duren voordat deze prijs bereikt wordt. Ter referentie: Solana’s all-time high was op 6 november 2021, toen het een waarde van $260 behaalde.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Solana nieuws

‘Deze Ethereum-rivaal kan nog VEEL verder stijgen’
Analist voorspelt nieuw koersrecord Solana van $360
Solana stijgt 250%: Oprichter weerlegt ‘Ethereum Killer’ label
Meer nieuws

Meest gelezen

Zoveel geld zou je nu hebben als je begin dit jaar voor 2000 euro aan Bitcoin had gekocht
Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Nieuwe ontwikkelingen in Ripple rechtszaak: Mogelijke gevolgen voor XRP koers