Solana, SOL
Solana

Analist waarschuwt voor diepe correctie van Solana in 2024

De populaire pseudonieme analist Pentoshi voorspelt op Twitter dat Solana de komende maanden weleens aan een gigantische correctie kan beginnen. Die correctie kan zo extreem zijn, dat het vanaf zijn huidige koerswaarde weleens 40 procent kan verliezen.

Gaat Solana dalen?

Niemand weet natuurlijk zeker wat er gaat gebeuren in deze markt, maar Pentoshi is duidelijk niet bullish over Solana.

“Ik weet niet zeker of Solana zo laag gaat als ik hier aangeef, maar ik verwacht op een zeker moment een koers van rond de 70 dollar. Ik kijk ernaar uit om SOL niet alleen actief te verhandelen, maar ook wat ecosysteem munten vast te houden voor het volgende jaar of iets dergelijks”, aldus Pentoshi.

Rond het einde van maart lijkt Pentoshi een Solana koers van ~70 dollar te verwachten. Daarna moet dan weer een rally naar het niveau van 90 dollar beginnen. Op het moment van schrijven klokt de Solana koers binnen op 99 dollar.

Daarmee is de munt nog ver verwijderd van het niveau van 70 dollar dat Pentoshi voorspelt. Als we vandaag de Spot Bitcoin ETF krijgen is het ook nog maar de vraag of Solana verder gaat dalen.

Pentoshi is niet de enige die bearish is over Solana

Overigens is Pentoshi niet de enige die bearish is over de Solana koers.

Twee andere populaire analisten deelden ook al voorspellingen over een mogelijke correctie voor de munt.

De pseudonieme analist Altcoin Sherpa vertelt zijn ruim 200.000 volgers op Twitter dat Solana waarschijnlijk gaat dippen naar het niveau van 84,50 dollar of zelfs dat van 71,67 dollar.

Met die laatste koers zou Solana behoorlijk in de buurt komen van de voorspelling van Pentoshi.

Rekt Capital zegt ook dat Solana heel dichtbij is om de steun bij het niveau van 98 dollar in een weerstand te veranderen, om vervolgens richting de 70 dollar te dippen.

Handel €10.000 gratis en krijg 10 euro bonus

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve aanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 10 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Solana nieuws

Solana trekt grote belangstelling van institutionele beleggers
Macro-guru: Ethereum en Solana gaan richting de ‘bananen-zone’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC