Blockchain Technology
Blockchain

Animoca Brands gaat nieuwe samenwerking aan met top exchange

Animoca Brands, de in Hong Kong gevestigde gamesoftwarebedrijf, is een strategische samenwerking aangegaan met de populaire cryptocurrency exchange genaamd Coincheck.

Massale crypto-acceptatie

Met de nieuwe samenwerking streven de bedrijven naar massale acceptatie en gebruikerservaringen van de Metaverse en NFT’s in Japan. Hier wordt een grote boost in verwacht, aangezien de premier van het land, Fumio Kishida, heeft laten weten dat de digitale transformatie door middel van de Metaverse, NFT’s en Web3 in het land wordt bevorderd.

De Japanse overheid is naar verluidt al een plan aan het uitwerken voor het verlichten van de belastingdruk, het aantrekken van meer crypto-exchanges en toezicht door beleggers en door te investeren in NFT en in de Metaverse.

Eerder al partnerschap aangegaan

In 2020 zijn de bedrijven eerder al een partnerschap aangegaan om de Metaverse- en NFT-producten te promoten bij de Japanse bevolking. Met de versterking van het strategische partnerschap zullen de bedrijven naast Web3-producten ook diverse premium NFT’s, Metaverses en gaming-diensten aan gaan bieden.

Het intellectueel eigendom én contentontwikkeling zal worden beheert door Animoca Brands, terwijl Coincheck de distributie en community-ontwikkeling op de Japanse markt af zal gaan handelen. Hiernaast zal Coincheck’s NFT-marktplaats diverse NFT-projecten van Animoca Brands gaan ondersteunen. De mede-oprichter én voorzitter van Animoca Brands, Yat Siu, zei als slot het volgende over de samenwerking:

Voor Animoca Brands is Coincheck een uiterst belangrijke strategische partner. Wij hebben een diepe en vertrouwde relatie opgebouwd door middel van verschillende open metaverse projecten en we kijken ernaar uit om in de toekomst nog nauwer samen te werken.

Blockchain nieuws

Kansen in Tokenisatie voor vermogensbeheerders, volgens Chainlink
Er zitten voor miljoenen vast in wallets gekoppeld aan Coinbase en Vitalik Buterin
Verschuiving in crypto toegangspoorten essentieel voor Web3 Adoptie
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin koers verliest $2.000, wat is er aan de hand?
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?