Blockchain Nieuws, Nieuws

Blockchain Nieuws, Nieuws

Animoca Brands koopt groot belang in Australische digitaal marketingbureau

Animoca Brands, het bedrijf achter onder andere Axie Infinity, heeft naar verluidt een belangrijk belang verworven in het Australische digitale marketingbureau Be Media.


Van Web2 naar Web3

Het digitale marketingbureau uit Australië heeft enkele vestigingen in Perth, Melbourne en Sydney en is in 2013 opgericht. Het bedrijf voorziet bedrijven van reclame en een digitale strategie.

Alhoewel het bedrijf niet specifiek op de crypto-sector gericht is, lijkt de investering wel deel uit te maken van Animoca’s directe doel om bedrijven naar Web3 te herleiden. Momenteel bedient Be Media voornamelijk nog Web2-bedrijven.


Enthousiast over samenwerking

Naar verluidt zal Be Media op zoek gaan naar partnerschappen met Australische topmerken met betrekking tot de diverse blockchain initiatieven van Animoca Brands, waaronder NFT’s en het lanceren van een ‘open Metaverse’. Be Media zei het volgende over de nieuwe samenwering:

“In lijn met de uitgebreide reikwijdte na de overname is Be Media begonnen met een agressief wervingsproces op het gebied van blockchain-ontwikkeling en projectbeheer om de groeiende pijplijn van kansen die het bedrijf zal verwerken te ondersteunen.”

De CEO van het marketingbedrijf, Jordan Fogarty, is tevens enthousiast over de nieuwe samenwerking. Hij merkte verder op dat hij vereerd was om de kans te krijgen om lokale bedrijven te helpen om ‘de duik’ in Web3 te nemen en laat hun klanten kennismaken met de Metaverse, NFT’s en de kracht van digitale eigendomsrechten.


Web3 wordt steeds populairder

Waar Web2 momenteel nog het meest gebruikt wordt, is Web3 wel steeds populairder aan het worden. Logischerwijs is er dan ook inmiddels een grote vraag naar de Web3-technologie om bijvoorbeeld NFT’s toe te passen. Fogarty zegt hier het volgende over:

“Er zijn zoveel merken die zeggen dat ze iets in Web3 moeten doen, maar hoe, en er zijn niet veel serviceproviders met de vaardigheden en ervaring omdat het zo nieuw is. Op bedrijfsniveau zou het me verbazen als er niet veel bedrijven zijn die een strategie bedenken in deze ruimte.”

Met het nemen van het grote belang in het digitale marketingbureau neemt Animoca de volgende stap in zijn uitbreidingscampagne. Afgelopen week nam het bedrijf nog een belang van circa 96% in Eden Games en heeft het ook een belang van 70% in Darewise Entertainment. Verwacht wordt dat deze bedrijven zullen helpen bij de ontwikkeling van nieuwe Triple-A-Videogames die door de blockchain-technologie ondersteund worden. Het is nog niet bekend wat de volgende stap van het bedrijf zal gaan zijn.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten