Blockchain Nieuws

Animoca Brands neemt developer achter MotoGP-game over

Animoca Brands heeft opnieuw een belangrijke overname bekend gemaakt voor zijn groeiende portfolio van gaming-dochterondernemingen.

Betrokkenheid mobiele gamers vergroten

Zo is er bekend geworden dat WePlay Media overgenomen is door Animoca Brands. WePlay Media is de ontwikkelaar van de populaire blockchain-game ‘MotoGP Championship Quest’. De overname is naar verluidt bedoeld om de betrokkenheid van gebruikers bij mobiel gamen in de autosport te vergroten. De mede-oprichter van WePlay Media, Graeme Warring, is verheugd op de nieuwe ontwikkeling die plaatsvindt, voornamelijk omdat ze hun bereik nu uitbreiden naar motorfans over de hele wereld. Hij zei het volgende:

Animoca Brands heeft de mogelijkheid om honderden miljoenen gebruikers in de demografische kerngroei te bereiken om de fanbase van de sport uit te breiden en betrokkenheidskansen te creëren voor de renners, teams en sponsors.

Evenzo benadrukte Yat Siu, de mede-oprichter en uitvoerend voorzitter van Animoca Brands, de potentiële betrokkenheidsboost van de overname van MotoGP en andere autosportgerelateerde games onder Animoca.

Regelmatige deelname aan competitieve gaming

Volgens MotoGP’s laatste Global Fan Survey is hun community betrokken en geïnteresseerd in regelmatige deelname aan competitieve mobiele gaming. Naar verluidt zou 79% van alle respondenten in de leeftijd van 16 tot 24 jaar wekelijks competitief gamen, met de meerderheid (54%) van de fans in de regio Azië-Pacific.

Animoca heeft aangetoond veel geïnvesteerd te hebben in de ontwikkeling van de motorsport-gamingsector, aangezien het een op motorsport gebaseerd REVV-tokenbelonings-ecosysteem en NFT-programma’s binnen de MotoGP-game heeft geïntroduceerd.

Meerdere overnames

Animoca heeft gedurende dit jaar al meerdere overnames uitgevoerd. Zo hebben ze bijvoorbeeld in april Eden Games overgenomen, die Gear.Club en enkele andere populaire racegames heeft ontwikkeld. Ook hebben ze Grease Monkey Games in augustus overgenomen, om de blockchain motorsportgame Torque Drift 2 heeft ontwikkeld.

Deze laatste overname komt nadat Animoca Brands een succesvolle financieringsronde van $110 miljoen heeft gehad. Het doel van deze financieringsronde was om strategische acquisities te kunnen gaan doen. Animoca heeft investeringen in de gehele Web3-ruimte in operaties als The Sandbox, Axie Infinity, SkyMavis en DapperLabs, onder anderen.

Blockchain nieuws

Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto Russische militaire groepen halen $400.000 op in crypto
Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren Game gigant Sega gaat eerste blockchain-game lanceren
Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties Rusland gaat waarschijnlijk nooit Bitcoin gebruiken voor transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen? Gaat de XRP-prijsvoorspelling van The Simpsons uitkomen?
Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar Analisten voorspellen crash en Ethereum koers van 750 dollar
Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt Gokhshtein: De Ripple koers zal Exploderen als dit gebeurt
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten