Hack Nieuws

Hack Nieuws

Anonymous: We zullen Do Kwon’s misdaden aan het licht brengen

De hackers van Anonymous hebben beloofd om ervoor te zorgen dat de oprichter van Terra, Do Kwon, zo snel mogelijk gestraft wordt voor zijn daden. Volgens de hackers is er namelijk geen twijfel over mogelijk dat de oprichter misdaden heeft gepleegd.

“Het lijdt geen twijfel dat er nog veel meer misdaden te ontdekken zijn in je spoor van vernietiging”, zei Anonymous in een video op haar YouTube-kanaal.

De misdaden van Do Kwon

Gisteren plaatste Anonymous dus een video waarin de hackers Do Kwon beschuldigde van een enorme lijst aan misdaden. Eén van deze misdaden is het feit dat de oprichter van Terra elke maand $80 miljoen Luna en TerraUSD opnam voor de ineenstorting van het netwerk. Ook vertelde de hackers dat Do Kwon een rol speelde bij de ineenstorting van een stablecoin genaamd ‘Basis Cash’. Volgens de hackers werkte Do Kwon toen onder een pseudoniem genaamd “Rick Sanchez”.

Volgens Anonymous zijn de pogingen van Do Kwon het Terra netwerk te redden kansloos en is er slechts één ding die moet gebeuren om gerechtigheid te krijgen voor alle gedupeerden.

Doe Kwon, als je luistert, helaas, er is niets dat kan worden gedaan om de schade die je hebt aangericht ongedaan te maken. Het enige dat we op dit moment kunnen doen, is je aansprakelijk stellen en ervoor zorgen dat je zo snel mogelijk voor de rechter wordt gebracht.

– Anonymous

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

Anonymous gaat Do Kwon grondig onderzoeken

“Anonymous onderzoekt de hele geschiedenis van Do Kwon sinds hij de crypto-ruimte betrad om te zien wat we kunnen vinden en aan het licht kunnen brengen”, zo vertelt de groep.

De hackergroep bekritiseerde Kwon ook vanwege zijn arrogantie en het feit dat hij andere crypto projecten belachelijk maakten. Hij deed zichzelf voor alsof hij nooit zou falen.

Anonymous, is ontstaan in 2003 op 4chan. Het is een gedecentraliseerd internationaal activistisch collectief van hackers dat bekend staat om het orkestreren van cyberaanvallen tegen overheidsinstellingen, particuliere bedrijven en zelfs de Scientology Kerk.

In juni 2021 richtte de hackers zich ook al op Elon Musk. Volgens hen vernietigd de CEO van Tesla levens door zijn invloed op Twitter te gebruiken om met de cryptomarkt te spelen. Het is vermeldenswaard dat er meerdere YouTube-kanalen zijn die ofwel beweren gelieerd te zijn aan de hackergroep Anonymous. Er is echter een algemene consensus dat er geen officieel YouTube-kanaal voor de groep is, gezien het inherente gedecentraliseerde en anonieme karakter.

Hack nieuws

Noord-Koreaanse hackers achter aanval op DeBridge Finance Noord-Koreaanse hackers achter aanval op DeBridge Finance
Duizenden Solana-wallets leeggestolen in miljoenen hack Duizenden Solana-wallets leeggestolen in miljoenen hack
Nomad Token Bridge gehacked: $190 miljoen weg Nomad Token Bridge gehacked: $190 miljoen weg
Meer nieuws

Meest gelezen

Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis Bitcoin maakt zich op voor één van de grootste bullmarkten in de geschiedenis
Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video Shiba Inu-team maakt gemeenschap nieuwsgierig met nieuwe video
900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet 900 miljoen XRP ontgrendeld uit escrow-wallet
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten