Apecoin, APE
Altcoin

ApeCoin is vanaf nu de grootste metaverse-token

ApeCoin is bezig aan een flinke opmars. De prijs is ook vandaag weer met 8 procent gestegen. Hierdoor is APE nu de grootste metaverse token ter wereld. De grote prijsstijging vind plaats nadat Yuga Labs de opening van zijn Otherside Metaverse heeft aangekondigd.

ApeCoin prijs stijgt in week tijd met 35 procent

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ApeCoin rond de $20,16. Dit terwijl de APE prijs een week geleden nog rond de $15 lag. Dat betekent dat de ApeCoin koers in een week tijd met meer dan 35% is gestegen.

APE koers
APE prijs grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

ApeCoin haalt Axie Infinity en The Sandbox in

Door de prijsstijging is ApeCoin nu de grootste metaverse token ter wereld. Het heeft namelijk Decentraland, The Sandbox en Axie infinity ingehaald in termen van totale marktwaarde.

Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de Bored Ape Yacht Club NFT-collectie. De BAYC-collectie is een van de meest waardevolle NFT collecties ter wereld. Er zijn 10.000 Bored Ape NFT’s en de bodemprijs van 1 Bored Ape is 138 ETH ($414.000).

Bored apes
Bored Ape Yacht Club (BAYC)

Terwijl de rest van de cryptomarkt het de afgelopen week zwaar heeft gehad is ApeCoin één van de enige tokens die wel goed presteert. De totale waarde van alle ApeCoins ligt nu boven de $5,7 miljard.

Altcoin nieuws

Kritieke beveiligingsfout in het Cosmos blockchain systeem tijdig opgelost
Worldcoin kent komende 6 maanden een inflatie van 19%
Hedera Hashgraph stijgt met 100 procent: Wat is er aan de hand?
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto analist: VeChain koers gaat met 1400 procent stijgen
Crypto analist: ‘Deze 3 altcoins gaan vlammen volgende week’
Stuurt de Amerikaanse centrale bank aan op een gigantische crash voor Bitcoin en aandelen?