Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

ApeCoin is vanaf nu de grootste metaverse-token

ApeCoin is bezig aan een flinke opmars. De prijs is ook vandaag weer met 8 procent gestegen. Hierdoor is APE nu de grootste metaverse token ter wereld. De grote prijsstijging vind plaats nadat Yuga Labs de opening van zijn Otherside Metaverse heeft aangekondigd.

ApeCoin prijs stijgt in week tijd met 35 procent

Op het moment van schrijven ligt de prijs van 1 ApeCoin rond de $20,16. Dit terwijl de APE prijs een week geleden nog rond de $15 lag. Dat betekent dat de ApeCoin koers in een week tijd met meer dan 35% is gestegen.

APE koers
APE prijs grafiek 1 uur per candle – Bron: Tradingview

ApeCoin haalt Axie Infinity en The Sandbox in

Door de prijsstijging is ApeCoin nu de grootste metaverse token ter wereld. Het heeft namelijk Decentraland, The Sandbox en Axie infinity ingehaald in termen van totale marktwaarde.

Dit is een belangrijke stap voorwaarts voor de Bored Ape Yacht Club NFT-collectie. De BAYC-collectie is een van de meest waardevolle NFT collecties ter wereld. Er zijn 10.000 Bored Ape NFT’s en de bodemprijs van 1 Bored Ape is 138 ETH ($414.000).

Bored apes
Bored Ape Yacht Club (BAYC)

Terwijl de rest van de cryptomarkt het de afgelopen week zwaar heeft gehad is ApeCoin één van de enige tokens die wel goed presteert. De totale waarde van alle ApeCoins ligt nu boven de $5,7 miljard.

Altcoin nieuws

Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra Do Kwon’s eerste interview sinds de ondergang van Terra
Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd Ethereum Classic koers stijgt naar hoogste punt in 4 maanden tijd
37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022 37.000 decentrale applicaties op Polygon, stijging van 400% in 2022
Meer nieuws

Meest gelezen

Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte Terra-oprichter Do Kwon doorbreekt zijn Twitter-stilte
Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op Ethereum Whale koopt 312 miljard Shiba Inu op
Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge Ethereum koers doorbreekt $2000 in aanloop naar de Merge
meer meest gelezen

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten