Altcoin Nieuws

Altcoin Nieuws

ApeCoin kan enorm stijgen nu gerucht rondgaat dat Robinhood de munt toe wil gaan voegen

De ApeCoin prijs zou weleens een enorme sprong kunnen gaan maken nu er geruchten te ronden gaan dat Robinhood de APE-token wil gaan toevoegen.


De ApeCoin lijkt klaar voor een grote prijsstijging

De ApeCoin koers zou misschien zelfs met 250% kunnen stijgen, zo suggereert een technisch patroon op de grafiek. Op 13 april brak APE namelijk boven de bovenste trendlijn van wat op een bull pennant-patroon lijkt.

Bull pennants verschijnen wanneer de prijs consolideert in een driehoekig patroon na een opwaartse trend. Veel analisten beschouwen ze als een voorzettingspatroon. Dit omdat ze er vaak toe leiden dat de prijs uitbreekt in de richting van zijn eerdere trend.

Hoeveel de token kan stijgen wordt meestal berekent door te meten hoe groot de vorige opwaartse trend is en deze op te tellen bij het punt van uitbreken. Als we dit doen bij de ApeCoin grafiek, kunnen we zien dat er een enorme koersstijging plaats kan gaan vinden.

Als deze Bull Pennant uitkomt dan zou de ApeCoin prijs kunnen stijgen tot boven de $40.


Gaat Robinhood de ApeCoin listen?

De ApeCoin presteert vandaag al uitermate goed. De koers is namelijk met meer dan 10 procent gestegen. Deze prijsstijging wordt mede veroorzaakt door het gerucht dat Robinhood de APE token toe zal gaan voegen aan zijn platform. De geruchten werden steeds serieuzer nadat Robinhood Shiba Inu, Polygon, Solana en Compound had toegevoegd.

Robinhood heeft echter nog geen plannen bevestigd om ApeCoin toe te voege, wat erop duidt dat de prijsstijgingen van APE mogelijk het gevolg zijn van louter speculatie. Het is dus belangrijk voorzichtig te zijn met het kopen van de APE-token.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten