ApeCoin
Altcoin, ApeCoin

ApeCoin stijgt met 22% na demonstratie van Otherside metaverse

De Apecoin koers is met meer dan 22% gestegen. De reden hiervoor is de aankomende lancering van de Otherside metaverse.

De prijs van ApeCoin is met meer dan 15% gestegen in de afgelopen 24 uur. Dit gebeurde vlak nadat de Bored Ape Yacht Club (BAYC) bedenker Yuga Labs een paar gelukkige spelers een eerste blik op haar Otherside metaverse bood.

ApeCoin wordt momenteel verhandeld op ongeveer $5,70 na een stijging van 25% in de afgelopen week. ApeCoin’s explosieve prijsbeweging vind plaats vlak nadat er een demo van de metaverse is gelanceerd. De 4.300 leden van de BAYC gemeenschap die ´Otherdeeds´ (digitale landaktes) hadden gekocht, kregen een exclusieve rondleiding door Otherside’s “Biogenic Swamp.

Slechts een klein aantal mensen mocht meedoen. De ontwikkelaars van Otherside kondigden aan dat alleen bezitters van Otherdeed en ´geselecteerde externe ontwikkelaars´ in de eerste fase aan het spel kunnen deelnemen. Deelname was pas mogelijk na het maken van een ´First Trip´. Dit werd in een litepaper dat kort na de technische demo van zaterdag gepubliceerd.

ApeCoin, dat geclaimd kan worden door BAYC en Mutant Ape Yacht Club (MAYC) houders, werd eerder dit jaar gelanceerd door de ApeCoin DAO. Het token drijft spin-off projecten van het BAYC universum aan. Het BAYC geïnspireerde metaverse spel Otherside speelt een prominente rol.

Altcoin nieuws

Pyth Network lanceert realtime prijsfeeds op blockchain van Hedera
Deze crypto’s kunnen flink profiteren van de nieuwe Ethereum upgrade
Waarom stijgt de Uniswap koers ineens met 75%?
Meer nieuws

Meest gelezen

ECB: Bitcoin heeft ‘nul waarde’ en staat op instorten
Hoeveel VeChain moet je kopen om miljonair te worden?
Google Bard en ChatGPT: Dit is wanneer de Cardano een koers van $30 kan bereiken