Altcoin

Aptos schiet omhoog met 32%, Bitcoin koers handelt stabiel

Aptos is de best presterende cryptomunt van vandaag, met een 24 uurs prijsstijging van 32 procent. De koersstijging is opvallend zeker aangezien de rest van de cryptomarkt stil lijkt te staan.

Bitcoin koers staat stil bij $19K

De afgelopen zeven dagen waren aanzienlijk minder volatiel dan de vorige week voor het grootste deel van de cryptomunten. Bitcoin zit nog altijd vast in een krap bereik rond de 19 duizend dollar. De munt weet maar niet boven het 20 duizend dollar niveau te komen en de ondersteuning rond de 19 duizend dollar is ook te sterk om een koersdaling toe te staan.

Opvallend is ook dat het handelsvolume vrij laag is, wat ertoe heeft geleid dat de volatiliteit extreem laag is op dit moment. De marktkapitalisatie ligt nog steeds 367 miljard dollar, terwijl de BTC dominantie op het moment rond de 40 procent ligt.

Bitcoin koers
BTC koers handelt stabiel – Bron: Tradingview

Aptos steelt de show

Er zijn vandaag weinig substantiële prijsbewegingen te zien in de cryptomarkt. Bijna alle altcoins met een grotere kapitalisatie staan stil. Zo is de Ethereum koers vandaag met 0,03% procent gedaald en ook de XRP token heeft 1,2 procent van zijn waarde verloren.

Aptos is echter met 20 procent omhooggeschoten op één dag. Als gevolg hiervan heeft de cryptomunt van het onlangs gelanceerde blockchain-netwerk zelfs even de 10 dollar bereikt. Op het moment van schrijven ligt de APT koers echter weer iets lager, rond de 9,42 dollar

Altcoin nieuws

Crypto-analist waarschuwt voor grote crash van altcoins zoals Chainlink
Topanalist: ‘Deze Solana-memecoin ziet er bullish uit’
Ore-maker komt met idee voor beloningen om de congestie in Solana aan te pakken
Meer nieuws

Meest gelezen

Dit is waarom de Bitcoin koers zakt
Bitcoin koers kan dalen naar $42.000 na de BTC Halving
Wat veroorzaakt de crash van de Bitcoin koers?