SHIB, Shiba inu
Shiba inu

Atomic wallet integreert Shibarium: Opent deuren voor 5 miljoen gebruikers

Atomic Wallet, een decentrale cryptocurrency wallet, heeft de succesvolle integratie met het Shiba Inu (SHIB) ecosysteem aangekondigd. Deze ontwikkeling, oorspronkelijk onthuld door de hoofdmarketing specialist van het Shiba Inu team op het social media platform X, heeft enthousiaste reacties uitgelokt onder beleggers. Met meer dan 5 miljoen gebruikers biedt Atomic Wallet nu directe toegang tot het SHIB ecosysteem, een aantrekkelijke optie voor liefhebbers van de populaire memecoin.

De integratie brengt tevens directe toegankelijkheid tot het Shibarium layer-2 protocol voor het netwerk. Op het social media account van Atomic Wallet werd bewijs van deze integratie gedeeld, waaronder de ondersteuning van alle tokens van het Shiba Inu ecosysteem – SHIB, BONE en LEASH. Als een volledig decentrale wallet die al meer dan 300 cryptocurrencies ondersteunt, biedt Atomic Wallet een non-custodial oplossing. Dit houdt in dat gebruikers volledige controle hebben over hun privésleutels zonder derde-partijtoegang, zolang de privésleutel niet wordt gedeeld met anderen.

5 miljoen gebruikers van Atomic Wallet krijgen toegang tot Shibarium

De integratie van Atomic Wallet met Shibarium, die potentieel vijf miljoen nieuwe gebruikers kan aantrekken, markeert een belangrijke mijlpaal voor het layer-2 netwerk. Shibarium, dat in augustus van dit jaar werd gelanceerd, heeft momenteel ongeveer 1,27 miljoen unieke adressen en bijna 30.000 adressen die ten minste één transactie hebben uitgevoerd. Hoewel het netwerk aanvankelijk snel groeide in gebruikersaantallen, is de adoptie in de afgelopen weken aanzienlijk vertraagd. In de eerste twee weken na lancering kwamen er ongeveer 25.000 nieuwe adressen bij, maar in de laatste twee maanden zijn er slechts 5.000 extra adressen bijgekomen.

De toegang van mogelijk vijf miljoen Atomic Wallet-gebruikers tot Shibarium kan echter een nieuw tijdperk van adoptie inluiden. Beleggers zijn hoopvol dat deze toename in gebruik niet alleen het layer-2 protocol ten goede komt, maar ook de vraag naar de onderliggende munt SHIB doet stijgen, wat mogelijk leidt tot een verhoging van de marktwaarde.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht SHIB of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Shiba Inu nieuws

Shibarium update: Shiba Inu’s layer-2 netwerk verbetert schaalbaarheid en efficiëntie
Enorme toename in Shiba Inu burn rate: 7 miljoen procent groei
Shiba Inu beleeft opmerkelijke week: 8% stijging en record toename in Whale transacties
Meer nieuws

Meest gelezen

Enorme prijsstijging: Cryptomunt schiet 75% omhoog na grote aankondiging
Bitcoin koers daalt hard, wat is er aan de hand?
Deze nieuwe Cryptomunt Steeg in korte tijd met 7.000%