avalanche
Avalanche

Avalanche (AVAX) betreedt top 10 na prijsstijging van 105%

Avalanche (AVAX) heeft opnieuw laten zien dat een cryptocurrency een opmerkelijke wederopstanding kan maken. Dit proof-of-stake (PoS) protocol, dat bekendstaat als een van de snelste in de industrie, heeft de afgelopen maand een opmerkelijke groei van 105% ervaren. Deze significante toename heeft Avalanche tot een van de top 10 cryptocurrencies qua marktkapitalisatie gemaakt.

Avalanche stormt top 10 binnen

Avalanche, een van de snelst groeiende cryptocurrencies, heeft recentelijk een aanzienlijke koersstijging laten zien, waarmee het een nieuwe mijlpaal in de cryptowereld bereikt. Op dit moment wordt Avalanche verhandeld voor $26,08, wat een indrukwekkende stijging van 18,09% in de afgelopen 24 uur vertegenwoordigt.

Deze recente stijging heeft de marktkapitalisatie van Avalanche naar een indrukwekkende $9.595.546.728 gebracht, waardoor het Tron (TRX), met een marktkapitalisatie van $9.127.215.220, van de 10e plek in de ranglijst van cryptocurrencies heeft verdrongen.

Bovendien markeert de huidige koers van boven de $26 de hoogste waarde van Avalanche in dit jaar, en is tevens de beste prestatie van de munt sinds 18 augustus 2022.

Record on-chain activiteit van Avalanche onderstreept groei

Avalanche onderscheidt zich niet alleen door zijn recente prijsstijging, maar ook door een indrukwekkende stijging van on-chain activiteit. Volgens een recent rapport heeft Avalanche een nieuw hoogtepunt bereikt in zijn on-chain transacties, met een all-time high (ATH) van 3,07 miljoen transacties. Deze prestatie wordt toegeschreven aan de invloed van Ordinal-inscripties op het netwerk, die een significante bijdrage hebben geleverd aan deze opmerkelijke mijlpaal.

Dit recordaantal transacties illustreert de groeiende populariteit en acceptatie van Avalanche in de cryptogemeenschap.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

80% van alle nieuwe crypto’s op Binance staan in het rood!
Rekt Capital verwacht snel nieuwe ‘hype-cyclus’ voor altcoins
Markus Thielen: Altcoins zijn ‘groot risico’ ten opzichte van Bitcoin
Meer nieuws

Meest gelezen

Crypto-analisten voorspellen: Zó lang duurt het om miljonair te worden met een $1.000 investering in Cardano
Bekende Nederlandse crypto analist verkoopt al zijn Bitcoin – Dit is waarom
Nieuwe CPI-cijfers vandaag om 14.30: Dit staat de Bitcoin koers te wachten