avalanche
Avalanche, Dogecoin

Avalanche haalt Dogecoin in en behoort tot grootste 10 crypto’s

Avalanche, een opkomende kracht in de cryptowereld, heeft aanzienlijke vooruitgang geboekt en staat nu op de 10e plaats in de ranglijst van grootste cryptocurrencies qua marktkapitalisatie. Hiermee heeft het de bekende memecoin Dogecoin achter zich gelaten. Deze opmars is vooral te danken aan een indrukwekkende waardestijging van de AVAX-token.

Avalanche haalt Dogecoin in

Momenteel is de prijs van Avalanche gestegen tot $39,90, wat neerkomt op een toename van bijna 12% in slechts één dag. Hiermee heeft Avalanche een marktkapitalisatie bereikt van bijna $14,7 miljard. In contrast hiermee zag Dogecoin een lichte daling van 1% over dezelfde periode, waardoor de prijs daalde naar ongeveer $0,096 en de marktkapitalisatie net iets boven de $13,7 miljard uitkwam, volgens de laatste gegevens van CoinGecko.

Steeds meer investeerders hebben vertrouwen in Avalanche

Dat de AVAX koers zo hard stijgt is niet geheel onverwachts. Steeds meer investeerders en ontwikkelaars lijken vertrouwen te hebben in Avalanche. Recentelijk onthulde een rapport van CoinShares dat er een instroom van $2 miljoen is geweest in crypto-investeringsfondsen die zich richten op Avalanche. Dit nieuws kwam kort na de aankondiging dat JP Morgan’s blockchain-platform Onyx een proof-of-concept-test had uitgevoerd met gebruik van een subnet van Avalanche.

In aanvulling hierop heeft Mirai Labs, de ontwikkelaar van het NFT-spel Pegaxy, recent aangekondigd dat ze hun ecosysteem zullen verhuizen van Polygon naar een subnet van Avalanche. Deze ontwikkelingen benadrukken de groeiende interesse en het vertrouwen in de technologie van Avalanche binnen de crypto- en gamingindustrie.

December deal: Pak nu je 20 Euro bonus bij Bitvavo

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Avalanche of een andere crypto kopen? Grijp dan nu je kans met deze exclusieve decemberaanbieding! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Alleen in de maand december: meld je aan bij Bitvavo via de onderstaande knop en ontvang een welkomstcadeau van 20 euro helemaal gratis. En dat is niet alles – je betaalt ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties. Meld je nu aan!

Altcoin nieuws

Crypto analist verkocht Ethereum en Bitcoin voor deze altcoin
Top 3 best presterende cryptomunten van deze week
Enorme dump in aantocht? $3 miljard aan altcoins komen vrij
Meer nieuws

Meest gelezen

JPMorgan slaat alarm: Grote zorgen over toekomst cryptomarkt
Waarom is de cryptomarkt zo hard onderuit gegaan?
Experts bezorgd na verlies van Ripple in rechtszaak tegen SEC