Ethereum Nieuws

Ethereum Nieuws

Bakkt gaat nu ook Ethereum aan klanten aanbieden

Crypto platform Bakkt heeft vandaag aangekondigd dat het zijn klanten binnenkort zal toestaan ​​om in Ethereum te handelen. 


Bakkt handelt momenteel exclusief met Bitcoin

Bakkt, dat in 2018 gelanceerd door de Intercontinental Exchange (het moederbedrijf van de New York Stock Exchange) ondersteund nu alleen nog de handel in Bitcoin. 

Het Amerikaanse bedrijf biedt een aantal cryptocurrency-services. Denk bijvoorbeeld aan een Bitcoin-futures-handelsservice, een mobiele app waarmee gebruikers hun Bitcoin in winkels kunnen uitgeven en een Visa-betaalpas. Maar de diensten van Bakkt zullen binnenkort ook Ethereum opnemen. Bakkt CEO Gavin Michael zei in een verklaring:

“Bij Bakkt is het bieden van flexibele mogelijkheden voor gebruikers om van hun digitale activa te genieten een topoverweging, en het toevoegen van Ethereum brengt een populaire en groeiende cryptocurrency naar ons platform.”

Gebruikers kunnen Ethereum kopen en verkopen, het via de app naar contacten sturen en het in winkels uitgeven via de bankpas, die in juni werd gelanceerd

De institutionele klanten van Bakkt kunnen de bewaarservice van het bedrijf ook gebruiken om Ethereum op te slaan. 


Nog geen specifieke datum

Het bedrijf, gevestigd in Georgia, heeft geen specifieke datum gegeven voor wanneer gebruikers kunnen beginnen met handelen in Ethereum. 

Bakkt begon vorige maand als beursgenoteerd bedrijf na een fusie met VPC Impact Acquisition Holdings. Het wordt verhandeld op de NYSE onder de ticker “BKKT”. 

Het bedrijf werkte in oktober samen met Google om gebruikers in staat te stellen crypto uit te geven met de Bakkt Visa-betaalpas bij de miljoenen verkopers die Google Pay over de hele wereld gebruiken. 

Bakkt gebruikt ook de Google Cloud om nieuwe analyses te bouwen met kunstmatige intelligentie, machine learning en geolocatie.

Zoeken

Jouw recente zoekopdrachten